Jitka-Markéta K.

Jitka-Markéta K.

Odpovídá do 8 hod., na 90% zpráv
90% 8 hod
Přijímá nové studenty

Jitka-Markéta K.

Přijímá nové studenty

Mgr. 7 let praxe s lektorstvím (dynamický a přátelsky styl výuky)

  • Doučuje také online
  • Od  380 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 380 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj, jsem Jitka a AJ s láskou učím už 7 let. Nejprve to začalo jako brigáda a teď se lektorství věnuji na plno i po studiu VŠ. Mám zkušenosti se všemi úrovněmi a věkovými skupinami a učím tak, aby měl student i já dobrý pocit z odvedené práce. :)

Něco o mně:
Žila jsem v USA, Emirátech a Británii. Moje reference tady na doučuji jsou již z roku 2017. Mám certifikát TOEFL a TEFL (teaching English as a foreign language), který mě opravňuje učit angličtinu profesionálně a vyzkoušela jsem si prezenční učení AJ v Mexiku a doučuji také české studenty online. Učení mě naplňuje a věřím, že lekce dělám nejen efektivní ale zároveň PŘÁTELSKÉ! Spoustu let doučuji stále studenty, jejich známé kteří mě kontaktují na doporučení a někdy se mi vyskytne prostor na nové studenty na které se moc těším.

Pracuji se všemi věkovými kategoriemi. Snažím se ke každému studentovi přistupovat individuálně. Ráda pomohu s maturitou, zkouškami na vysoké a nebo pro zdokonalení AJ pro cestování a kariéru. "Vychovala" jsem dva úplné začátečníky, pomohla překonat velký strach z mluvení atd. Nebojte se mě kontaktovat a zeptat na cokoli.

PS: nemusíš se mně bát - určitě nejsem přísná učitelka 😉 sama vím jaké to je se učit cizí jazyk.
PS2: pokud student zruší lekci méně jak 12hod dopředu i zrušená lekce je placená.

Typy lekcí

Standardní lekce

380 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Petra V.

Petra V.

Neověřená reference

Po letech marného boje s doučováním a snahy dál se posunout z věčného začátečníka jsem to už skoro vzdávala. Rozhodla jsem se pro poslední pokus a nikdy nebudu litovat. Díky Jitce se úplně změnil můj pohled na AJ, vždy se na hodinu těším. Výuka je komplexní Jitka je vždy na výuku perfektně připravena. AJ jsem si díky ní velmi oblíbila.

Apolena N.

Apolena N.

Neověřená reference

Doučování s Jitkou mě moc baví. Vůbec před ní nemám strach mluvit, když nevím, co říct, hned mi poradí, jak dál pokračovat. Je také velmi trpělivá a přátelská. Mnohé jsem se už od ní naučila, přitom je to hravé a zábavné. Nechybí vždy uvolněná, příjemná atmosféra. Opravdu můžu jenom doporučit.

Odpověď doučovatele:

Apoli moc děkuju za krásnou referenci :)

Jarmila S.

Jarmila S.

Neověřená reference

Jitka je výborná, milá, ochotná, vychází maximálně vstříc potřebám, rozhodně doporučuji!

Kristýna Š.

Kristýna Š.

Neověřená reference

Naprostá spokojenost. Neustále usměvavá, optimistická a hlavně hodně trpělivá, vše pěkně a pochopitelně vysvětlí. Jitka má skvělý přístup k učení a mohu říci, že mě doučování s ní baví. Mohu všem vřele doporučit :-)