Ondřej Č.

Ing. Ondřej Č.

Odpovídá do 5 hod., na 70% zpráv
70% 5 hod
Přijímá nové studenty

Ondřej Č.

Přijímá nové studenty

Firemní i soukromé lekce AJ (Jablonec, Liberec, Turnov) - nyní také online

Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj, nabízím dlouhodobější spolupráci pro firemní i soukromou výuku AJ.

Já lektor 37 let, vš, Aj na C1-C2, státnice za 1, praxe v americké IT firmě, zahraničním obchodu, HR, firemní výuce, výuce pro jazykovou školu. Vyučoval jsem v rámci projektu EU POVEZ. Připravuji také na certifikáty. Studenty jsem měl / mám z firem jako Preciosa, Jablotron, Desko, Strojírenský zkušební ústav, Provys, Ministerstvo obrany ČR, Titan - Multiplast, Crytur. Možnost zvýhodněného softwaru pro podporu výuky.

Vlastní prostory (Mlýnská, Jablonec), či možnost dojíždění. 350 Kč za lekci 45 min pro 1-3 osoby. Nyní také online.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Michaela V.

Michaela V.

Neověřená reference

Děkuji, Ondra má super přístup. Vše zatím chápu. Vstřícnost se cení. Vyhovují mi online individuální lekce. Mám mezery v Aj ,přijde mi lepší výklad než ve škole. Ahoj Petr

Barbora K.

Barbora K.

Neověřená reference

Ondra je velmi netypický učitel. Jeho způsob výuky je originální. Stále vymýšlí nové způsoby učení, aby překonal lenost studentů a stále to s nimi nevzdává. Je velmi profesionální a dokáže připravit na různé situace. I s mírně pokročilými hovoří celou hodinu anglicky, pokud o to máte zájem. 😉Nedriluje, ale snaží se motivovat k učení nejrůznějšími způsoby a je na každém, co si vybere. Učím se již 2 roky a neměnila bych.

Jakub V.

Jakub V.

Neověřená reference

Ondřeje mohu vřele doporučit všem začínajícím i pokročilým studentům, lekce šité na míru, nekonečná trpělivost a přátelský přístup.

Vlastislav U.

Vlastislav U.

Neověřená reference

Jsem úplný začátečník, přístup lektora Ondřeje Činátla je přátelský, dokáže zaujmout tak aby Vás to bavilo a jeho snaha je opravdu Vás něco naučit tak aby to bylo použitelné. Skvělá volba. Děkuji.

Lenka L.

Lenka L.

Neověřená reference

Velká spokojonost. Líbí se mi učení bez učebnic. Je spolehlivý a pečlivý.Výuka je moderní a myslím si, že učinná. Individuální přístup ke stupni znalosti studentů. Témata dle potřeby. Atmosféa při vyučování velmi přátelská. Mohu jen doporučit.

Fotky a certifikáty