Lorenzo D.

Lorenzo D.

Odpovídá do 2 hod., na 60% zpráv
60% 2 hod
Popis Reference

Popis

Vítejte na mém profile :-) Jsem rodilý mluvčí žijící v Praze, který mimo italského jazyka, nabízí doučovaní i v angličtině.
Mám tříleté zkušenosti z doučovaní a moje metody jsou velmi efektivní a praktické.

Cena za jednu lekci 400 Kč / 60 min.

Whatsapp to arrange any lesson ********

Reference (3)

+ Přidat referenci
Lucie K.

Lucie K.

Neověřená reference

Lorenzo je pro mě numero uno!!:-) Italsky se s přestávkami učím mnoho let, bohužel stále se stejným výsledkem tedy na úrovni věčného začátečníka. Ačkoliv Lorenzo neumí česky, z čeho jsem měla docela obavy, byla to dobrá volba. Lorenzo je velice příjemný, milý, trpělivý, mluví srozumitelně a pomalu, je aktivní... takže vím a věřím, že díky němu se naučit konečně pořádně italsky nebude pro mne pouhým snem, ale sen se stane skutečností!! Kdo tedy váháte, mohu jen a jen doporučit!!

Jakub V.

Jakub V.

Neověřená reference

Lorenzo je velice klidny a prijemny clovek, ktery vsechno vysvetluje v klidu a trpelive. Jelikoz neumi cesky, tak je to nejlepsi cesta, jak se naucit anglicky. Doporucuji !

Josef V.

Josef V.

Neověřená reference

Angličtinu potřebuji ke své profesi a vzhledem k tomu že se jí učím již 18 let nejsem absolutně spokojen s tím jak na tom jsem. Proto jsem se rozhodl vyzkoušet něco jiného než klasického pedagoga a myslím že to byl krok dobrým směrem. Měl jsem zatím jen jednu lekci z které jsem si odnesl skvělé pocity. Věřím že to ponese své ovoce, Lorenzo je pohotový, kreativní a vzhledem k mým schopnostem velmi trpělivý. Už se těším na další.