Kristina D.

Kristina D.

Odpovídá do 47 hod., na 80% zpráv
80% 47 hod
Přijímá nové studenty

Kristina D.

Přijímá nové studenty

Individuální učební plány pro každého anglofila i platba na fakturu

Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Hello and welcome!

Dovolte mi, abych se Vám představila:

Jsem Kika a jsem profesionální překladatelkou a lektorkou angličtiny.
Učím na několika jazykových školách, ale mojí srdcovkou jsou soukromí klienti, kterým připravuji vymazlené lekce za použití autentických materiálů podle jejich vlastních jazykových cílů. Ať už se potřebujete rozmluvit, osvěžit svoje znalosti a oprášit nebo získat novou slovní zásobu v pohodové atmosféře bez nudných učebnic, jsem tu pro Vás.

Jak to probíhá:

Při první konzultaci (která je samozřejmě zdarma) Vám pomůžu určit dlouhodobý cíl, na jehož základě si stanovíme ty krátkodobé, a následně ode mě dostanete individuální výukový plán se zaměřením na rozvoj Vašich jazykových dovedností, přístup k online souborům k procvičování a extra materiálům a k aplikaci na procvičování slovíček a výslovnosti.

Více informací o mě:

Vysokou školu jsem vystudovala v Británii, kde jsem i osm let žila. Po návratu jsem díky Cambridge kurzu získala Mezinárodní certifikát pro lektory angličtiny TEFL (Teaching English as a Foreign Language) a jelikož věřím, že pouze lektor, který se neustále vzdělává, může svým klientům poskytovat kvalitní služby, nadále se vzdělávám jak studiem anglistiky na Ostravské univerzitě, tak dalšími kurzy (na certifikáty se můžete mrknout).

Najdete mě i na webu na FB Kika's English, kde si můžete prohlédnout i některé aktivity.

*Na zprávy jazykových škol neodpovídám. Nezlobte se, ale na větší množství studentů už nemám kapacitu. Děkuji za pochopení.

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 45 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Katerina V.

Katerina V.

Neověřená reference

Tak tuhle mladou pani plnou energie a chtice naucit te anglicky jedine doporucuji. Me znalosti byly temer nulove a i presto mne dokazala pripravit na pohovor v anglictine a diky ni uz jsem skoro dva roky pracovne v zahranici. Ocenuji jeji individualni pristup a zajem. Posilani materialu na email v jejim volnem case a hlavne te dokaze zbavit studu z konverzace. Je top. A to jsem pred ni chodila na doucovani s rodilou mluvci. Opravdu profesionalita a zabava v jednom!!!! Dekuju Kristino!!!!!

Fotky a certifikáty