Filip V.

Filip V.

Odpovídá do 1 hod., na 90% zpráv
90% 1 hod
Přijímá nové studenty

Filip V.

Přijímá nové studenty

Doučování matematiky, informatiky a programování - Olomouc/Skype/Discord

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 6 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Pracuji jako programátor (hlavně C#/.NET). Doučování a výuce matematiky a programování se věnuji už šest let. K probíraným tématům mám dostatek materiálů a cvičných příkladů. Doučuji od 9. třídy ZŠ až po VŠ.

* Matematika:
Doučuji na úrovni SŠ (maturity, přijímačky na VŠ, reparáty, průběžné doučování...) a přípravu na přijímačky z 9. tříd ZŠ. Matematiku doučuji za 350 Kč za 60 min. Případně 650 Kč za 120 min. dvouhodinovku. V případě doučování dvojice, které mám odzkoušené zejména u přípravy na přijímačky (SŠ i VŠ) a maturity, za 250 Kč za 60 min. na osobu.

* Informatika a programování:
Ideálně mi napište s čím přesně byste potřebovali pomoct. Mimo samotného programování Vám pomůžu např. s databázemi a SQL, HTML a CSS, algoritmizací, datovými strukturami, složitostí, vyčíslitelností, formálními jazyky, grafovými problémy... Naopak Vám nepomůžu s Wordem, Excelem, PowerPointem apod. Ani s nižšími programovacími jazyky (assembler), sítěmi, operačními systémy, nebo Linuxem. Informatiku a programování doučuji za 400 Kč za 60 min.


-> Osobně:
V Olomouci. Minimální délka jednoho osobního doučování je 120 min.

-> Online:
Doučování probíhá přes Skype nebo Discrod, kde využívám sdílení plochy v kombinaci s kamerou snímající ve vysoké kvalitě papír, na který píšu. Z Vaši strany je zapotřebí pouze mikrofon a kvalitní internetové připojení. Minimální délka jednoho doučování je 60 min.

=> Kdy mám čas?
Napište mi zprávu, že uvažujete o mém doučování, a já Vám pošlu odkaz na průběžně aktualizovanou tabulku volných termínů, ve které si můžete vybrat termín vždy podle toho, jak se Vám to bude hodit, nebo si nějaký vyblokovat pravidelně, vždy na stejný čas. Nedoučuji ve všední dny dopoledne a v soboty.

=> Jak probíhá platba?
Platba probíhá buďto prostřednictvím tohoto webu, nebo převodem na účet. Po skončení doučování Vám zašlu e-mail, kde mimo krátkého shrnutí hodiny a případných úkolů, uvedu i číslo účtu. Peníze posíláte vždy do další hodiny. V případě osobního doučování je možné se domluvit na platbu v hotovosti.

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 55 min.

Reference (16)

+ Přidat referenci
Petra G.

Petra G.

6 odučených lekcí

Doučování programovacího jazyka C#: Výborná spolupráce, komunikace.

Radana D.

Radana D.

Neověřená reference

Filip Vičar nám byl doporučen známými poté, co úspěšně připravil jejich dítě na obávané CERMAT testy z matematiky a musím říci, že to byl nejlepší tip, jaký jsme mohli dostat. Filip dokázal svým systematickým přístupem připravit naše dítě na složitý test tak, že v přípravě bylo schopné psát testy na 40 a více bodů. Filipův individuální přístup vychází z možností daného studenta, je mu šitý na míru a systematicky zvyšuje jeho schopnosti se zaměřením na zvládnutí velmi specifického testu a všech jeho oblastí, tj. od výrazů, rovnic, slovních úloh, přes zrádnou geometrii, až po záludný “příklad číslo 16”. Filipa můžeme jen doporučit.

Radka Z.

Radka Z.

Neověřená reference

Všechny zde napsané recenze mohu jen potvrdit. Doporučuji

Tomáš V.

Tomáš V.

Neověřená reference

Měl jsem domluvené doučování na Cčko. Skvěle vysvětleno tak aby to pochopila i lopata jako jsem já. Maximální spokojenost.

Daniel K.

Daniel K.

Neověřená reference

Pro doučování programování v C a algoritmizaci mohu doporučit. Velice přínosná pomoc s vypracovávání zadaných úloh.