Kateřina C.

Kateřina C.

Odpovídá do 9 hod., na 80% zpráv
80% 9 hod
Přijímá nové studenty

Kateřina C.

Přijímá nové studenty

Angličtina s Katkou

  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer

Popis

!Upozornění! V současné době nepoužívám platformu Doučuji, proto ji ani nemám předplacenou a tak neuvidím Vaše zprávy. Pokud mě budete chtít jakkoli kontaktovat, učiňte tak prostřednictvím e-mailu Halo24(zavináč)seznam.cz

Jsem absolventka magisterského studia Anglické literatury a učitelství angličtiny. Aktuálně studuji výchovné a kariérové poradenství.
Nabízím doučování angličtiny na všech úrovních. Pomáhám věčným začátečníkům, studentům s učivem ve škole, maturitou i s přijímacími zkouškami. Mám dlouholeté zkušenosti především s dětmi ale i dospělými. Rovněž jsem schopna doučit i studenty anglistiky či učitelství anglického jazyka.
V současné době jsem na mateřské, předtím jsem učila na střední škole angličtinu, občanskou výchovu a psychologii.

Aktuálně abízím doučování především online formou prostřednictvím ZOOMu, nebo Skype. Po domluvě se lze domluvit i na osobních setkání anebo na kombinované formě.

Každá hodina je individuálně koncipovaná dle potřeb a požadavků studenta. Moje výuka probíhá přátelským, zábavným a interaktivním způsobem. Aktivně využívám různé internetové hry a aplikace, které se těší velké oblibě.

Mezi mé koníčky patří domácí mazlíčci, akvaristika a počítačové hry.


Budu se těšit na Vaši zprávu. :)

Typy lekcí

Standartní lekce

450 Kč / 55 min.