Lenka P.

Lenka P.

Odpovídá do 23 hod., na 60% zpráv
60% 23 hod
Přijímá nové studenty

Lenka P.

Přijímá nové studenty

Individuální přístup za rozumnou cenu

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Zvyšte svou šanci na lepší známky a na přijetí na svou vysněnou střední, nebo vysokou školu!

Krásný den milí rodiče, Vážení studenti,
ráda bych se Vám tímto způsobem představila. Mé jméno je Lenka a jsem absolventkou všeobecného gymnázia v Lounech. Momentálně studuji psychologii na Univerzitě Palackého v Olomouci.
Mohu o sobě říct, že jsem velmi trpělivá a snažím se vždy vyhovět potřebám mých žáků.
Nabízím Vám přístupnou formu doučování Vašich dětí od školky až k přijímacím zkouškám na vysoké školy. Dokáži se rychle zorientovat v aktuálním problému vašich dětí a věřím, že jim i velmi rychle dovedu pomoci a nasměrovat je správným směrem.
Zájemcům o prestižní vysokoškolský obor jednooborové psychologie nabízím hutnou přípravu k přijímacím zkouškám, které (jak jistě víte) nejsou snadné. Samozřejmě poradím, jak se prezentovat před komisí, jak si zpracovat portfolio, co umět atd.(já jsem se dostala na FF UK, PeDF UK, FF UPOL, FF MUNI, FF OU, PF JU), takže mohu předat poměrně intenzivní zkušenost z průběhu zkoušek na téměř všech fakultách.
Nabízím jazykové korektury bakalářských, diplomových i jiných menších prací. Poradím i s metodikou, diskusí a závěrem. Jednu práci opravuji zhruba dva dny, poté se studentem jednotlivé chyby rozebírám. Jsem ráda, když si student z našeho rozhovoru odnese i něco do budoucna. Ke korekturám přikládám i speciální ceník: tedy 20-30 korun/ normostranu.
Dále nabízím intenzivní přípravu ke státní maturitní zkoušce z českého a anglického jazyka pro studenty denního, ale i dálkového studia. Také se věnuji vzdělávání dospělých studentů a to zejména v oblasti anglického a francouzského jazyka a to od úplných (věčných) začátečníků po všeobecnou konverzační úroveň. Osobně dávám přednost dlouhodobému doučování, ale nebráním se ani nárazové pomoci s přípravou do školy.
V letošním roce se všichni moji studenti umístili na velice slušných místech v přijímacích zkouškách na střední školy a také všichni tři moji letošní maturanti mají za sebou zkoušku z dospělosti.
V průběhu letních prázdnin nabízím intenzivní přípravu k postupovým zkouškách do dalšího ročníku přípravu k zářijové maturitní zkoušce. A též i pravidelné procvičování zejména pravopisu a jazyků, což je rozhodně přínosné pro všechny žáky, kteří takříkajíc nechtějí "vypadnout z režimu škola".

Věty na závěr: Milí studenti, milí rodiče, ze zkušenosti Vám radím, nenechávejte svůj prospěch/prospěch svých dětí a přípravu na poslední chvíli! Své šance, ať už na lepší známku, nebo na úspěch u zkoušek zvýšíte jedině pečlivou, pravidelnou a dlouhodobou přípravou. Každý jsme jiný, nic nejde hned!

S přáním hezkého dne
Vaše Léňa

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (17)

+ Přidat referenci
Patrik V.

Patrik V.

Neověřená reference

Lenka mě připravovala k přijímacím zkouškám na psychologii a její služby mohu jen doporučit. Pro někoho kdo ocení individuální doučování v časy, které mu vyhovují, namísto pevně daných časů hromadných kurzů je to úžasné. Lenka navíc ochotně odpovídala na všechny dotazy ohledně studia na univerzitě a odkazovala na materiály k dalšímu studiu. Díky Lence jsem se dostal na psychologii hned napoprvé :-)

Anna B.

Anna B.

Neověřená reference

Chtěla bych velice poděkovat Lence! :) Měla jsem problém s didaktickým testem na maturitní zkoušku z ČJ. Díky ní jsem se zvládla lépe připravit, pochopit různé úlohy a naučit, co je potřeba k úspěchu. Všechno měla perfektně připravené a krásně vysvětlené. Byla semnou velice trpělivá a pomohla mi vysvětlit zadání co nejvíce do detailu. Domluva na doučování fungovalo taky perfektně, snažila se mi vždycky vyjít vstříc, aby nám to vyhovovalo s obou stran. Určitě doporučuji všem, kdo uvažuje o zlepšení svých dovednosti nebo naopak má s tím veliký problem, tak zkontaktovat Lenku! :)

Martina P.

Martina P.

Neověřená reference

Lekce angličtiny u Lenky jsem dostala od dcery k narozeninám. Po 27 letech mi už ze školní angličtiny v hlavě moc znalostí nezůstalo a dcera usoudila, že je čas s tím něco udělat. Tak s Lenkou oprašujeme slovíčka a gramatiku :). Je skvělá lektorka a moc mě to s ní baví. Její lekce angličtiny všem doporučuji. Jitka

Alexandra Č.

Alexandra Č.

Neověřená reference

Dostala jsem se na PSYCHOLOGII! Díky Léně a jejímu báječnému lidskému přístupu, jsem se dostala na všechny katedry, na které jsem se hlásila. Pokud se hlásíte na psychologii a chcete se skutečně připravit a dostat, tak hodiny s Léňou vám hodně pomohou. Moc jsem se bavila zážitky z praxí, ale i vtipnými pomůckami, které jsem mě naučila. Rozhodně se taková výuka i přístup jen tak nevidí, takže zapomeňte na investici do nějakých přípravných kurzů, které slibují hory doly, protože Léňa vás to opravdu naučí. Naučí Vás látku chápat a nadchne vás. Ještě jednou díky moc za tvou práci!

Ke V.

Ke V.

Neověřená reference

Lenka dela presne to co o sobe sama pise. Odvadi zodpovedne poctivou praci a v ni exceluje. Dcera se pri priprave na prijimacky na gymnazium za 4 mesice naucila vice z Lenkou, jak za jedna a pul roku na ZDS. A to musim rict ze cesky jazyk neni jejim prvnim jazykem. At uz prijimacky dopadnou jakkoliv, vim ze jiz v tak mladem veku je Lenka velmi kvalifikovanou osobou na praci z lidmi. Vrele odporucuji. Stefan

Fotky a certifikáty