Eva K.

PhDr. Eva K.

Odpovídá do 11 hod., na 70% zpráv
70% 11 hod
Přijímá nové studenty

Eva K.

Přijímá nové studenty

Výuka angličtiny v Pražmě - kvalitně, efektivně

Cena Od 400 Kč/hod
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Nabízím výuku angličiny, která je studentům šitá na míru. Se studenty často aktivizujeme zapomenutou a delší dobu nepoužívanou angličtinu nebo procvičujeme jazyk potřebný pro pracovní pohovor v angličtině. Připravuji také studenty k maturitě nebo jiným zkouškám, např. PET, FCE.
Učím děti a středoškoláky, kterým z nějakého důvodu běžná výuka ve škole nestačí.

Vystudovala jsem angličtinu obor učitelství na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Učila jsem 2 roky na gymnáziu v Krnově, 8 let na Státní jazykové škole v Ostravě a 16 let na Katedře jazyků VŠB-Technické univerzity Ostrava.

Z Ostravy jsem se přestěhovala do Pražma nedaleko Morávky v Beskydech, takže nyní nabízím výuku v této oblasti. Dávám přednost tomu, když za mnou studenti dojedou. Nabízím také výuku online.

Cena za 60 min. výuky je 400,- Kč, za 90 min. 650,-.
Učím na volné noze, takže se většinou mohu přizpůsobit Vašim možnostem.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Eva M.

Eva M.

Neověřená reference

Doučování u této lektorky jsem si vybrala podle jejího popisu způsobu výuky a zkušeností s výukou. Jsem spokojená již od první hodiny, nyní mám za sebou již třetí lekci a musím konstatovat, že přesně takto jsem si soukromou výuku představovala. Tato lektorka dokáže odhadnout možnosti "žáka" a přizpůsobuje tomu celou hodinu. Kromě toho je velmi příjemná a prostředí, kde výuka probíhá, je také příjemné, je to samostatná menší místnost, kde nás nikdo neruší. Určitě doporučuji !!!