Petr B.

Petr B.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Petr B.

Přijímá nové studenty

Matematika od ZŠ po VŠ, TSP, OSP, MS Office, Online i osobně (Brno). Čeština na přijímačky

Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Zdravím, jsem absolvent MZLU v Brně a doučování matematiky a TSP, OSP, se věnuji již 12 let. (odučeno 10 000+ hodin) Doučuji ale i studenty z jiných univerzit (MU, VUT....). Mými hodinami prošlo několik stovek studentů různých úrovní. Doučuji studenty jak na základní, střední i vysoké škole, stejně tak i dospělé, kteří jsou již ze školních lavic delší dobu, ale rozhodli se z nějakých důvodů si doplnit vzdělání a zjistili, co všechno již zapomněli. Výuka probíhá buď osobně, ale i skrze Skype (potom je možné být odkudkoliv). Doučuji prakticky celý rok i o víkendu a velkých prázdninách. Časově dle domluvy (dopoledne, odpoledne, večer).

SLEVA NA DOUČOVÁNÍ PŘES PRÁZDNINY 300,-

Doporučuji napsat přímo zprávu, než dělat rezervaci lekce.

Přípravuji během školního roku, ale výuku dělám i během velkých prázdnin, na příjímací zkoušky, testy, reparáty, maturitu, testy na VŠ, derivace, parciální derivace, integrály (jen ty co mají jednu proměnou), průběh funkce, matice, diferenciální rovnice atd. Vysvětluji matematiku s ohledem na její snadné pochopení.
Pokud mi napíšete, určitě se Vám ozvu co nejdříve. Budu rád, pokud Vám moje doučování pomůže.

Jsem relativně hodně flexibilní, dokáži reagovat v rámci možností i na akutní případy (domluva v řádu hodin).

REAGUJI OBVYKLE SKORO HNED (zhruba do 1/2hodiny), POKUD MI NAPÍŠETE NA PROFIL. Kdybych se neozval, tak se ke mně informace z nějakého důvodu nedostala. Klidně pište opakovaně.

Nabízím pomoc i s prezentacemi v POWERPOINTU a programy EXCEL a WORD

Můžeme se potkat třeba v MZK, nebo Mahenově knihovně na Kobližné. Nebo u mě na Vinohradech, samozřejmě možno i u Vás.

Budu rád pokud mi napíšete, zároveň ale prosím i o informování, pokud se nakonec rozhodnete pro někoho jiného, ať vím s čím mám, nebo nemám počítat.

V případě velmi intenzivní výuky, domluva na ceně možná. Cenu za skupinu 2 a více lidí naráz, řeším individuálně - výrazná sleva při přepočtu na osobu.
NEBOJTE SE MĚ OSLOVIT, ANI KDYŽ MÁTE JINOU PŘEDSTAVU O CENĚ, JSEM OTEVŘENÝ DOMLUVĚ, POKUD SE SHODNEME OBOUSTRANNĚ.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (19)

+ Přidat referenci
Kristýna M.

Kristýna M.

Neověřená reference

Pana učitele Petra Brhela velmi doporučuji. Profesionální přístup a velmi dobrá komunikace. Opravdu dokáže pomoc. 10/10 !

Zuzana V.

Zuzana V.

Neověřená reference

Velice doporučuji Petra Brhela, doučoval mého syna k maturitním didaktickým testům z matematiky a syn je zvládl. Doučování si pochvaloval, naučil se toho i pochopil daleko více než ve škole při distanční výuce za celý rok.

Andrej S.

Andrej S.

Neověřená reference

Skvělá pomoc během přípravy k přijímacím zkouškám na gymnázium, pana Brhela určitě doporučuji.

Vladimír S.

Vladimír S.

Neověřená reference

Doporučuji doučování a přípravu na zápočty/zkoušky s Petrem...je profík, umí vysvětlit, maximálně spolehlivý, fér jedná a komunikuje. 👍 Děkuji moc!

Kateřina K.

Kateřina K.

Neověřená reference

Velmi ochotný lektor, vše trpělivě a srozumitelně vysvětlí. Veškerá komunikace probíhala bezproblémově. Rozhodně doporučuji. :)

Zodpovězené otázky (106)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Petr B.

Matematika - test

Zdravím, zítra mě čeká test z matematiky a úplně jsem se na něj nestačil připravit, vím, že to není úplně dobrá volba, ale nemám moc na výběr, hledám člověka co má čas zítra tj (21.11) mezi 10:50 - 11:35 a nepomohl by mi test vypočítat, učivo v testu bude Kombinatorika, takže kombinace, permutace a…

Petr B.

vajíčka

Stálé zdraví přátele.