Martina L.

Martina L.

Odpovídá do 13 hod., na 80% zpráv
80% 13 hod

Martina L.

Výuka anglického a německého jazyka

Cena Od 710 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer

Popis

Mými studenty jsou začátečníci až pokročilí do úrovně B2/C1. Proč do úrovně B2/C1? Protože nad tuto úroveň už je pro studenta lepší využít rodilého mluvčího. Věková kategorie u mě nehraje roli: začínala jsem s výukou dospělých, teď učím děti, středoškoláky i vysokoškoláky.

Učím od roku 2016. Mám zkušenosti s individuální výukou i skupinovými kurzy, s dětmi, teenagery i dospělými.

Pokud si chcete osvěžit jazyk ze školních let nebo se ho naučit úplně od začátku, pomoci s jazykovou zkouškou, maturitou nebo ho potřebujete, abyste se domluvili s klientem v práci, jsem tu pro Vás. Ve výuce kombinuji hry a gramatiku, zvláštní důraz kladu na konverzaci, na kterou v jazykových kurzech nebo ve škole často není tolik prostoru.

Obsah výuky Vám přizpůsobím na míru. Věnuji se také e-learningovým kurzům, které považuji za skvělý doplněk konverzačních hodin. Donutí vás pracovat na sobě častěji během týdne a osvojit si jazyk rychleji, protože můžete se zpětnou vazbou a podporou lektora pracovat na jazyce nezávisle na místě a čase jen s počítačem nebo telefonem. Ráda Vám povím i o kulturních aspektech dané jazykové oblasti, podělím se o zkušenosti ze zahraničních škol a vybavím Vás jazykovými znalostmi třeba na Váš studijní či pracovní pobyt.

K výuce používám Zoom v kombinaci s Google Classroom.

Typy lekcí

Zkušební lekce

370 Kč / 30 min.
Standardní lekce

710 Kč / 60 min.