Stefan M.

Stefan M.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Stefan M.

Přijímá nové studenty

Rodilý Němec s dlouholetou praxí nabízí výuku němčiny

  • Doučuje také online
  • Od  490 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 490 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem rodilý Němec žijící na Slovensku, s několikaletou praxí v oblasti doučování německého jazyka. Poskytuju individuální doučování, resp. vyučování německého jazyka pro středně pokročilé až pokročilé. Individuální lekce komunikace nebo gramatiky. Příprava na maturitu, zkoušku z německého jazyka. Doučování studentů středních/vysokých škol. Příprava na pracovní pohovory v Německu, nebo Rakousku. Vyučování probíhá přes Skype. Komunikace a výučování probíhá jenom v německém jazyce! Termíny jsou možné dohodnout během celýho dne, nebo i víkendy. 60 min = 490Kč

Typy lekcí

Standardní lekce

490 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Katarína P.

Katarína P.

Neověřená reference

So Stefanom mám hodiny cez Skype 2x týždenne už takmer pol roka a osloviť ho, bola moja najlepšia voľba. Navštevovala som už rôzne nemecké a anglické jazykové školy, ale v žiadnej som nepociťovala taký progres ako so Stefanom. Nikdy by som nečakala, že sa budem na hodinu nemčiny vyslovene tešiť :) Hodiny sú rôznorodé, uvoľnené a šité na mieru každému jednému študentovi. Ak nechceš, aby do Teba neustále niekto tlačil gramatiku, stačí povedať. My vedieme predovšetkým konverzáciu. Ale kedykoľvek Stefana prekvapím požiadavkou na učenie sa gramatiky, vždy je zásobený množstvom materiálov ku ktorejkoľvek oblasti. Obrovskou výhodou pre zaneprázdnených ľudí ako ja, je možnosť viesť hodiny cez Skype. Stefan je presný ako hodinky a vždy plný entuziazmu. Odporúčam!

Eva

Eva

Neověřená reference

Ešte nikdy som nemala takého výborného učiteľa, ako je Stefan. Môj ústny prejav sa pod jeho vedením zlepšuje, takisto aj gramatické chyby v písomnom prejave sa postupne vytrácajú. :) Stefan je mojím učiteľom už viac ako pol roka a stále sa na jeho hodiny teším. Okrem toho, že sa s ním na hodine zaručene nenudíte a veľa sa spolu nasmejete, poskytne vám Stefan aj všetky potrebné materiály. Je vidieť, že práca, ktorú robí, ho baví a že túto prácu vie robiť. Výučba s rodeným hovorcom, akým je Stefan, je pre mňa výbornou investíciou.

Lucia T.

Lucia T.

Neověřená reference

Stefan je výjimečný učitel. Nabízí profesionální vyučování a individuální přístup. Hodiny s nim jsou vždycky interaktivní, různorodé a zábavné. Člověk se velmi rychle posouvá kupředu. Za tři měsíce jsem si zlepšila němčinu z úrovně B1 na C1. Stefan mi pomohl s přípravou na ÖSD B2 Certifikát ('sehr gut bestanden':) a na pracovní pohovory v němčině. Díky Stefanovi se můžu pochlubit s perfektně vypracovaným životopisem a sebevědomím vystupováním v němčině. Vyučování přes Skype je absolutně komfortní. Mám odzkoušených několik učitelů, ale jenom Stefan mi sedl po všech stránkách. Vřele ho můžu komukoli doporučit.