Patrik N.

Patrik N.

Odpovídá v průměru do 48 hodin.
48 hod+
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Jmenuji se Patrik Nejl, v roce 2016 jsem vystudoval Gymnázium Bohuslava Balbína v Hradci Králové. Nyní momentálně studuji pátý ročník na lékařské fakultě UK v oboru všeobecné lékařství.

Doučování se věnují nyní sedmým rokem, využívám metody založené na logickém spojování souvislostí a kontextu, které student tvoří sám a následně je posiluje pro pochopení problematiky. Zásadně se vyhýbám pouhému memorování faktů. Metody mám ověřené na několikaleté spokojenosti klientů a studentů, kteří se díky nim dostali na jimi zvolené střední školy.

V případě zájmu mohu poskytnout reference od studentů, kterým jsem již vypomáhal a náhledově poskytnout materiály, které vytvářím sám, a to individuálně dle potřeb daného studenta.

Pokud byste se rozhodli využít mých služeb, budu se těšit na spolupráci.
S přáním pěkného dne, Nejl Patrik.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Bára S.

Bára S.

Neověřená reference

Patrik dokáže velmi přehledně, srozumitelně a logicky vysvětlit poměrně složitou problematiku. Moje doučování probíhalo pouze přes Skype a překvapilo mě, jak bylo kvalitní. Patrik je ochotný, doučování dokáže sestavit opravdu na míru a každou lekci má perfektně připravenou. Oceňuji také jeho ochotu udělat něco nad rámec běžných lekcí a možnost domlouvat setkání dle aktuálních časových možností.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Patrik N.

tlaková síla a tlak

Chcete-li vyvolat tla 1 Pa ,můžete např. působit silou 0,5 N na plochu o obsahu 0,5 m čtvereční . Můžete stejný tlak vyvolat např. silou 10 N ( 20 N , 100 N)????? Pokud ano , za jakých podmínek ??