Diana B.

Diana B.

Odpovídá do 14 hod., na 50% zpráv
50% 14 hod

Diana B.

Napiš si o doučování se mnou!

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj,jsem Diana a jsem lékařka.

Vystudovala jsem Lékařskou fakultu MU, obor Všeobecné lékařství.
Předtím jsem studovala Gymnázium Křenová 36,Brno,kde jsem mimo jiné také složila mezinárodně uznávanou zkoušku z německého jazyka (DSD - Deutsches Sprachdiplom).


S doučováním mám dlouholeté zkušenosti a protože mě to baví, rozhodla jsem si tuto činnost ponechat i po škole. Zkušenosti mám zejména mimo tento portál, proto dodání dalších recenzí ( i těch aktuálních) není vůbec problém.

Jsem ochotna doučit, co bude potřeba přes úkoly, testy, samostudium až po přípravu na VŠ - včetně lékařských předmětů, které jsem již úspěšně absolovovala. Vše je o domluvě,tak se ozvi! :)

Pokud tu neodpovídám, nemám zrovna zaplacené předplatné, zkus mě kontaktovat na Facebooku Diana Břicháčková

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (9)

+ Přidat referenci
Eliška K.

Eliška K.

Neověřená reference

Dianu můžu vřele doporučit. Doučuje mě biologii a chemii a nemůžu říct, že bych se při učení nudila. Vysvětluje látku tak, že se dobře zapamatuje a vše si hezky propojíte (také když se podělí o konkrétní příklad z praxe). Také dokáže dobře namotivovat a každou lekcí vás opravdu posune dál

Lucia S.

Lucia S.

Neověřená reference

Dianu môžem veľmi doporučiť, dalo sa s ňou na všetkom dohodnúť, vždy na doučovanie priniesla dobrú náladu a učivo veľmi dobre vysvetlila.

Michaela H.

Michaela H.

Neověřená reference

Mala som s Dianou len tri hodiny doučovania pred skúškou z fyziológie na VŠ, ale bola som naozaj veľmi spokojná. Učivo vysvetlila polopate a zrozumiteľne :)

Barbara B.

Barbara B.

Neověřená reference

Doučovanie s Dianou bolo najlepšie aké som kedy absolvovala :-) Diana všetko s kľudom vysvetlí a nezosmiešňuje ma keď niečo neviem. Vždy dodržuje čas na ktorom sa dohodneme a aj ťažké témy vysvetľuje s ľahkosťou, takých doučovateľov ako ona je málo - je to profesionálka.

Monika J.

Monika J.

Neověřená reference

Diana je moc šikovná a komunikativni lektorka, doučuje mé děti NJ. Přizpůsobí se jejich tempu a rozhodně jsou za její prací vidět výsledky. Můžu jedině doporučit. M.Š.

Fotky a certifikáty