Hana I.

Hana I.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Hana I.

Přijímá nové studenty

Společně to zvládneme!

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem absolventkou Fakulty aplikovaných věd ZČU. Zároveň mám odstudovány 4 roky na Lékařské fakultě UK.
Je mi 28 let a výukou matematiky, fyziky a medicíny se zabývám již přes 10 let. Za tuto dobu jsem pomohla cca stovce studentů. Výuku přizpůsobuji individuálně každému studentovi. Na první hodině zjistíme co od doučování očekáváte a jaká je Vaše představa organizace.

Matematika
Z matematiky jsem maturovala na gymnáziu za jedna. V roce 2021 jsem se účastnila Národní srovnávací zkoušky z matematiky s percentilem 90 (tzn., že můj výsledek byl lepší než u 90% účastníků). Mohu tedy nabídnout doučování pro zš, sš, přípravu na přijímací zkoušky na sš, na maturitu z matematiky a na NSZ.

Fyzika
Fyzika je mé hobby. Zajímá mě zejména molekulová fyzika, termika a jaderná fyzika. Jsem schopná doučit základní školu, střední školu a připravit na maturitu z fyziky.

Příprava na medicínu - fyzika
Své zkušenosti z medicíny ráda předávám dál svým studentům. Mohu poradit i s výběrem fakulty příp. nasdílet své staré materiály ze školy.
Lekce probíhají většinou tak, že týden před hodinou zašlu seznam témat a pojmů, která by neměla být při přípravě opomenuta. Očekávám alespoň zevrubnou přípravu samostudiem. Na hodině pak probereme to, co nebylo pochopeno, ověřím si, že vše jste pochopili správně nebo spočítáme příklady z modelových otázek. To už záleží na Vás a na tom, jak Vám dané téma sedlo.
Samozřejmě nemám problém odvykládat celou fyziku bez domácí přípravy, ale to zabere více času. Takže čím dříve se ozvete, tím více práce můžu udělat za Vás.

V době covidu probíhá výuka online přes Skype apod. Jinak učím v centru města, příp. v areálu ZČU. Pokud by i po covidu byl zájem o online výuku, můžeme se domluvit. Zkušeností jsem již nasbírala dost.

Těším se na nové tváře. Nebojte se napsat, vždy se můžeme nějak domluvit.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (14)

+ Přidat referenci
Marie E.

Marie E.

Neověřená reference

Díky Hance jsem se zvládla skvěle připravit na druhý termín státní maturity z matematiky. Perfektně se s ní domluvíte na termínu doučování. Jsem ráda, že jsem si vybrala zrovna Hanku, všem jí mohu jen doporučit!

Tereza R.

Tereza R.

Neověřená reference

Hanka je perfektní! Dokázaly jsme spolu najít termín, kdy se naše lekce uskutečnily. Byla velice ochotná a přizpůsobivá vůči času. Každý problém mi pomohla vyřešit, a následně mě perfektně připravila na státní maturitu z matematiky, kterou jsem zvládla bez problémů. Proto ještě jednou děkuji a vřele doporučuji :)

Pavel K.

Pavel K.

Neověřená reference

Hanka je výborná doučovatelka. Má systém a umí se přizpůsobit úrovni žáka. Synovi pomohla s přijímačkama a dopadlo to na výbornou. Bylo snadné si domluvit termíny a ty byly dodržovány. Doporučuji.

Dominika M.

Dominika M.

Neověřená reference

Hanka je super doučovatelka! Nedala jsem první pokus u didakťáku z matiky, a proto jsem hned ten den hledala někoho na doučování. A našla jsem Hanku s kterou jsem v ten samý den začala s doučkem. Probrala se mnou všechny okruhy, vysvětlila mi to co jsem nechápala a byla trpělivá, když mi něco dlouho nedocházelo :) . Takže s jejím doučováním jsem druhý pokus už dala👍, proto vřele doporučuji.

Monika M.

Monika M.

Neověřená reference

Hanku jsem jako doučovatelku našla na poslední chvili a ještě že. Tak skvěle mě během pár hodin dokázala připravit k maturitě, jako nikdo předtím. Byla jsem moc spokojená a vždy se na její hodiny těšila. Za naší tvrdou prací a spoluprací se skrýval dokonalý výsledek. Všem mohu jen doporučit.