Jiří B.

Jiří B.

Odpovídá do 21 hod., na 40% zpráv
40% 21 hod

Jiří B.

Doučování angličtiny Brno, AJ, počítačová grafika ADOBE Photoshop, Gimp, fotografování, Illustrator, Corel

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 2 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

První lekce zdarma. Dále 250,-/ 60min, 200,-/ 45min. Angličtina pro děti, konverzace a doučování pro dospělé. Distanční forma. Reference nize (necenzurovane ve fotogalerii). Pedagogická praxe tisíce hodin. Mezi 18% nejlepších studentů svého studijního programu na Masarykově Univerzitě (viz fotogalerie). Výuka probíhá ideálně v rozhrani MS Teams a nebo Skype, Messenger.

* zelena ikona - 'odučená lekce' na tomto portale znamena pouze proplacena platba pres tento portal, nevypovida o celkovem počtu uskutečněných lekcí.

⭐⭐⭐⭐⭐ Ohodnotilo 9 studentů
Hvězdičky u recenzí jsou cenzurovane portalem, pokud platby jsou proplaceny mimo portal. Necenzurovane recenze viz fotogalerie.

Reference (10)

+ Přidat referenci
Olena L.

Olena L.

2 odučené lekce

Jiří je velmi příjemný a trpělivý lektor, který měl vždy hodiny perfektně připravené.S doučováním jsem byla spokojená. Určitě doporučuji.

Katka L.

Katka L.

Neověřená reference

Lektora Jiřího využíváme od počátku roku velmi intenzivně. Online připravuje syna na česko-anglickou školu a jsme velmi spokojeni. Jiřího vřele doporučuji, je milý, spolehlivý, syna (12 let) výuka baví a opravdu naučí.

Gabriela W.

Gabriela W.

Neověřená reference

S Lektorem jsem byla více než spokojená. Potřebovala jsem na poslední chvíli pomoct s programem Photoshop, kvůli práci do školy. Jirka byl ochotný, pohotový, příjemný, trpělivý a hlavně mu nevadilo obětovat svůj volný čas v sobotu a neděli, aby mi pomohl. Takže za mě super.

Lukáš B.

Lukáš B.

Neověřená reference

Vřele doporučuji, jsem plně spokojen s formou doučování anglického jazyka.

Ondřej Š.

Ondřej Š.

Neověřená reference

Vřele doporučuji.

Fotky a certifikáty