Jan P.

Jan P.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod

Jan P.

Profesionální doučování chemie, matematiky a fyziky

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj. Vystudoval jsem obor Analytická a Fyzikální chemie na VŠCHT Praha. Nyní pokračuji navazujícím oborem Fyzikální chemie. Mé studium bylo a je rozloženo mezi chemii, matematiku, fyziku a IT.
S doučováním mám již letité zkušenosti. Hodiny zcela přizpůsobuji potřebám a schopnostem studenta. Doučuji v knihovnách, nebo dojíždím ke studentovi domů. Se studenty jsem v kontaktu i mimo lekce (online/SMS) a pomáhám jim s úlohami a úkoly, se kterými si nevědí rady.

Reference (7)

+ Přidat referenci
Adéla M.

Adéla M.

Neověřená reference

Díky Honzovi jsem udělala zkoušku z Analytické chemie. Je trpělivý a ochotný. Pracovalo se mi sním moc dobře, určitě ho mohu všem doporučit. :)

Jana L.

Jana L.

Neověřená reference

Honza připravil dceru na reparát z fyziky v klidu, s přehledem. Byl milý, dochvilný a trpělivý. Vřele doporučuji a ještě jednou děkuji. Jana

Michaela P.

Michaela P.

Neověřená reference

Honzu moc doporučuji, moc mi pomohl připravit me na zkoušky na vysokou školu z matematiky.Mel se mnou trpělivost a latku mi vždy moc dobre vysvětlil.doporucuji.

Anna P.

Anna P.

Neověřená reference

Honza je opravdu takový doučovatel, kterého hledáte. Je trpělivý, hodně se přizpůsobuje (jak ve stylu výkladu látky dané osobě, tak dojížděním). Je vstřícný i mimo doučováni, když jsem v nouzi:) Snaží se vždy pomoci a je trpělivý. Což jsou podle mně dvě úplně nejdůležitější vlastnosti, které by doučovatel měl mít. Bez něj bych ve fyzice a chemii byla prostě úplně bezradná a můj táta také ocenil, že se se mnou už nemusel po své práci do noci učit. Doufám, že s Honzou budu pracovat i nadále. Takže jednoduše vřele doporučuji! :)

Izabela N.

Izabela N.

Neověřená reference

Úžasný a hodný ucitel! Honza mi opravdu pomohl a vždy mi vše dobře vysvětlil. Doporučuji!!

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky