Dana K.

Dana K.

Odpovídá do 18 hod., na 80% zpráv
80% 18 hod
Přijímá nové studenty

Dana K.

Přijímá nové studenty

Doučování chemie s osobním přístupem

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Jsem úspěšnou absolventkou bakalářského i magisterského studia na VŠCHT v Praze a nyní pokračuji v doktorském studiu na Univerzitě v Regensburgu. Z tohoto důvodu nabízím momentálně lekce pouze online, ve výjimečných případech je možná domluva na víkendovou osobní lekci v Praze.
S náplní a organizací hodin se přizpůsobuji potřebám studenta a záleží mi na jejich spokojenosti - ať už se jedná o snahu získat jedničku na vysvědčení, nebo "jen prolézt" ročníkem. Materiály mám jak pro ZŠ, tak i SŠ. Preferuji, pokud student přijde s konkrétním problémem, ale není problém probrat celou látku znovu.

Typy lekcí

Klasická lekce

350 Kč / 60 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Monika

Monika

Neověřená reference

Dana je pečlivá, trpělivá, spolehlivá, chemii rozumí v celém rozsahu. Obě moje děti si ji nemohly vynachválit a vysvědčení dopadlo na výbornou.

Jarmila S.

Jarmila S.

Neověřená reference

Objednala jsem doučování chemie u slečny Dany pro syna a on byl maximálně spokojený. Vše mu perfektně vysvětlila a zachránila mu tak pololetní prospěch :-). Budeme se těšit na další spolupráci od září :-). Takže za nás, rozhodně DOPORUČUJEME, Svátkovi.

Eliška T.

Eliška T.

Neověřená reference

Bez Dany bych stěží dokončila závěrečné zkoušení z chemie. Moc mi pomohla. Velmi si cením její schopnosti vysvětlit složité věci jednoduše a srozumitelně. Učení s Danou pro mě bylo velmi příjemné. Děkuji za časovou flexibilitu a zájem o můj úspěch.

Jan Š.

Jan Š.

Neověřená reference

Skvělé doučování,díky kterému jsem byl schopný dodělat střední školu. Příjemná domluva a flexibilní časové podmínky. Příprava na hodinu by místo pěti hvězdiček měla spíše být "nepotřebovala", jelikož byla schopná vysvětlovat látku i z jiných oborů chemie, když bylo potřeba. 11/10!! :)

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Dana K.

Elektrolýza taveniny fluoridu draselného

Nevím si rady, s touto otázkou: Které prvky se vylučují při elektrolýza taveniny fluoridu draselného?

Dana K.

Molarní koncentrace

Dobrý den, Nepomohl by mi někdo prosím s řešením těchto úkolu ? Děkuji moc. 1. Kolik gramů NaCl je obsaženo v 200 ml roztoku, jehož c=0, 1 mol.l-1 ? 2. Jaka je molarní koncentrace kyseliny sírove, je-li v 1000 ml roztoku rozpušteno 49,04 gramů kyseliny 3. Jaka je molarní koncentrace roztoku…