Lea P.

Lea P.

Odpovídá do 8 hod., na 100% zpráv
100% 8 hod
Přijímá nové studenty

Lea P.

Přijímá nové studenty

Online anglická konverzace i gramatika od studentky v Británii

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jsem studentkou třetího ročníku vysoké školy ve Velké Británii, obor Biomedical Sciences. Anglicky se učím již od čtyř let od rodilých mluvčí. Během šestého ročníku gymnázia jsem strávila půl roku v USA, kde jsem chodila na střední školu a žila v americké rodině. V současné době studuji, žiji a pracuji ve Velké Británii.
Na jaře roku 2018 jsem získala certifikát CAE (Certificate in Advanced English, úroveň C1 - rodilý mluvčí na úrovni středoškolského vzdělání). S doučováním angličtiny mám již roky zkušeností.
Mám certifikát o absolvování kurzu "How to teach online" od FutureLearn.

Ve školním roce 2019/20 jsem spolupracovala se školou Populo jakožto lektor anglického jazyka.

MŮJ ZPŮSOB VÝUKY:
Ke svým studentům přistupuji individuálně a záleží mi na jejich úspěchu. Vím, že se každý učí jinak a proto se snažím najít cestu, která studentovi bude vyhovovat. Mohu Vám pomoci se školou, či se samostatným studiem podle mnou vybraných materiálů.
Jelikož učím přes Zoom nebo Skype, většinou Vám píšu a kreslím na sdílenou obrazovku na místo papíru. Mým cílem je, aby student získal z hodiny co nejvíce.

Na výuku preferuji Zoom (případně Skype), jelikož velkou část roku žiji v Británii.
Co se týče místa pro případné osobní setkání, doučuji primárně na Praze 8 a 9.
Doučuji odpoledne ve všední dny, o víkendech dle domluvy.
Během prázdnin roku 2020 jsem pořádala kurz anglické konverzace pro studenty na úrovni B1 - B2.


Please, message me for an English translation.

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 55 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Adéla P.

Adéla P.

Neověřená reference

S doučováním jsem naprosto spokojená. Moje úroveň angličtiny se rapidně zlepšila. Leonka je velmi milá a má kamarádský přístup. Lekce jsou zábavné a forma doučování jakou Lea vede je o mnoho efektivnější, než ve škole.

Kateřina S.

Kateřina S.

Neověřená reference

S Leou budu mít doučováni pomalu druhým rokem. Angličtina se mi zlepšuje a nemá s ničím problém. Na hodiny má své cvičení a když potřebuju něco mimo, tak to není problém. Myslela jsem, že se v angličtině nemohu zlepšit, ale díky Lee poznávám pravý opak. Chápu věci, které mi ve škole nešli. Navíc přístup má skvělý. Na hodinách se zasmějeme a kdo hledá doučování angličtiny, tak vřele doporučuji.

Jan D.

Jan D.

Neověřená reference

Konverzace s Leou mi pomáhají se zlepšit v mluveném projevu, ve kterém jsem nikdy nevynikal. Naše lekce probíhají v přátelském duchu a nemáme nouzi o témata k hovoru i díky jejímu všeobecnému přehledu, pokaždé se naučím něco nového. Vřele doporučuji všem zájemcům o konverzaci, její výslovnost a slovní zásoba jsou téměř na úrovni rodilého mluvčího.

Káťa P.

Káťa P.

Neověřená reference

Kurz s Leou mě moc bavil. Hodiny byly uspořádané a naučné. Ještě před Leou jsem si v ničem nebyla jistá a teď jsem si jistá gramatikou a už se nestydím tolik mluvit. Tím moc děkuji Lee a doufám, že se k ní zase budu moct vrátit. Všem doporučuji kurzy s Leou. Káťa

Petra D.

Petra D.

Neověřená reference

S Leou jsem strávila jen pár hodin, vždy to ale byl příjemně strávený čas. Sympatická a ochotná doučovatelka. Mohu doporučit :-)

Fotky a certifikáty