Barbora K.

Barbora K.

Odpovídá do 48 hod., na 90% zpráv
90% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Barbora K.

Přijímá nové studenty

Pojďme se společně rozmluvit v angličtině nebo objevit kouzelný svět ZSV #online-lektor

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Právě dokončuji Mgr. studium Andragogiky a personálního řízení na Univerzitě Karlově. Mám více než 6leté zkušenosti jako lektorka a učitelka anglického jazyka a společenských věd. Naše spolupráce vždy začíná nastavím individuálních vzdělávacích potřeb tak, abychom společně dosáhly Vašich vzdělávacích cílů. Spolupráce pokračuje zpětnou vazbou na naši společnou výuku a končí momentem, kdy jsou cíle a vzdělávací potřeby naplněny.

- Společenské vědy, především filozofii a psychologii, lektoruji nejraději. Patří mezi mé celoživotní zájmy. Filozofie se často lidé bojí, protože se jim zdá nesrozumitelná, ale opak je pravdou. Filozofie je užitečná pro každodenní život a ráda Vám ukážu, jak srozumitelná a uchopitelná může být.
- Věřím, že základy psychologie by měl ovládat každý z nás, protože nám může dát užitečné nástroje pro osobní, partnerský i sociální život.
- Anglický jazyk je v dnešní společnosti nepostradatelný. Není nutné se angličtiny bát, její gramatika i výslovnost je snadno pochopitelná.

Mám zkušenosti s výukou dětí a dospívajících s poruchou autistického spektra a speciálních vzdělávacích potřeb.

Pro práci využívám Skype pro spojení a Miro pro společnou práci.

Těším se na naši případnou spolupráci!

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Ida M.

Ida M.

Neověřená reference

Bára mě doučovala na maturitu ze Společenských věd a já bez problému odmaturovala. Je velmi ochotná a trpělivá. Pokaždé mi vyšla ohledně termínu vstříc. Je velmi ochotná a trpělivá. Mohu jedině doporučit.