Jiří H.

Ing. Jiří H.

Odpovídá do 5 hod., na 100% zpráv
100% 5 hod
Přijímá nové studenty

Jiří H.

Přijímá nové studenty

Doučování matematiky, fyziky a dalších technických předmětů

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Info: Časovou dostupnost nemám vypsanou. Časy výuky domluvíme individuálně. Pošlete mi, prosím, zprávu a na přesném čase bychom se domluvili. Děkuji za pochopení.

Jsem absolvent všeobecného gymnázia, bakalářského studijního programu Teoretický základ strojního inženýrství fakulty strojní Českého vysokého učení technického a následně navazujícího magisterského programu Aplikované vědy ve strojním inženýrství se zvolenou specializací Matematické modelování v technice.

Doučování se věnuji již několik let a vždy se snažím, aby se studenti dané téma pouze nenaučili, ale hlavně aby rozuměli a pochopili. Poté vše začíná do sebe zapadat.

Budu rád, když mi dáte důvěru, abych Vám mohl ukázat, že matematika a další technické předměty nejsou noční můra ale předměty, které dávají smysl.

Preferuji on-line formu doučování.

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (27)

+ Přidat referenci
Iva R.

Iva R.

Neověřená reference

Jiří bohužel zrušil hodinu/hodiny den před domluveným doučováním, po tom co jsme mu naskenovala a poslala všechny materiály k doučování a také odřekla ostatní lektory, kteří doučování nabízeli. Jinak ale komunikoval slušně, bouhužel to ale neřeší situaci, ve které se nyní nacházím.

Jiří C.

Jiří C.

Neověřená reference

Doučování s Jirkou pro mě bylo obrovským přínosem. Potřeboval jsem pomoc se zkouškou z matematiky na VŠ a díky tomu jak mi Jirka vše lidsky vysvětlil, jsem látku konečně pochopil a zkoušku pak v vpohodě zvládl.

Eva D.

Eva D.

Neověřená reference

Jirka doučuje mého syna matematiku a syn si ho velmi chválí, přátelský přístup a hlavně chápe vysvětlované učivo. Můžeme jen doporučit!

Honza B.

Honza B.

Neověřená reference

Fyzika mi na ZŠ, ani teď na SŠ nikdy nešla a sotva jsem z ní procházel. Díky úžasné spolupráci s Jirkou (byla i sranda 😃) jsem se hladce doučil vše potřebné a dokonce jsem napsal závěrečný test tak dobře, že mě učitelka podezírala z opisování, což jsem jí pak u tabule úspěšně vyvrátil. Peněz rozhodně nelituji. Jirko, vážně díky moc! 🙂

Anna H.

Anna H.

Neověřená reference

Jirka je jeden z nejlepších lidí, kteří mě kdy doučovali. Je velice příjemný, hodný a žádná moje otázka ho nikdy nezaskočila. Na vše věděl odpověď a rychle vysvětlil. Musím říct, že už vím, na koho se pokaždé když budu potřebovat pomoct obrátím. Děkuji moc za pomoc a nemůžu jinak než doporučit dál. :)