Jan S.

Jan S.

Odpovídá do 23 hod., na 50% zpráv
50% 23 hod

Jan S.

Doučování matematiky BRNO

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Ahoj ! Studuji VUT-Fakultu elektrotechniky a komunikačních technologii v Brně. Pokud máš problémy s matematikou, nebo ti něco není jasné, tak jsem ten pravý pro TEBE! Látku vysvětluji srozumitelně, jednoduše a nechám ti vypracované papíry se vzorovými příklady, ze kterých vše pochopíš :)
Neváhej se ozvat, budu se těšit ! Honza

Reference (4)

+ Přidat referenci
Eliška Š.

Eliška Š.

Neověřená reference

S doučováním jsem byla moc spokojená. Všechno hezky trpělivě vysvětleno. Perfektně připravený na hodinu. 100% doporučuji.

Marina J.

Marina J.

Neověřená reference

Vše bylo jasné a dostupné.

Marcela P.

Marcela P.

Neověřená reference

Kontaktovala jsem Honzu pro svého syna. Má problémy s matematikou na gymnáziu. Již po první lekci syn pochopil učivo a z matematického testu dostal po dvou letech jedničku. Jsem velmi spokojena a syn si též jen libuje. Velmi Honzu doporučuji. Látku probírá s velkou trpělivostí dokud ji syn nepochopí. Vysvětluje srozumitelně a hlavně jak se říká "po lopatě". Takže velmi doporučuji spokojená matka

Deleted-7978b4 D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Opravdu nejlepší doučovatel :) Látku mi přinesl přehledně a jasně vypracovanou, srozumitelně a s trpělivostí mi ji vysvětlil, ukázal na příkladu a ještě se mnou několik propočítal. Velmi jsem ocenila, že Jan neměl žádné poznámky k tomu, když jsem něco nevěděla nebo udělala špatně a pokud jsem neznala i starší téma, s pochopením se k ní se mnou vrátil. Písemky jsem napsala na 1 a 2 místo jistých dvou pětek. Rozhodně doporučuji!