Ján R.

Ján R.

Odpovídá do 2 hod., na 20% zpráv
20% 2 hod

Popis

Prvá hodina zdarma. Som absolvent vedeckej matematiky - zameranie na matematické štruktúry a výpočtovú logiku (FMFI, Univerzita Komenského). Strednú školu som vyštudoval vo Veľkej Británií a súbežne na Slovensku. Už vo svojich pätnástich rokoch som získal britský A level certifikát z chémie. Štátnice som spravil s vyznamenaním. Popri súkromnej výučbe uvedené predmety učím aj na Gymnáziu Grösslingová (GAMČA), ktoré patrí v úspechoch žiakov v matematike a informatike dlhodobo medzi najúspešnejšie gymnáziá na Slovensku. Učím aj viacerých medailistov v stredoeurópskej/celosvetovej olympiáde z matematiky a z informatiky. Rád pomôžem s prípravou na písomky, monitory, testovanie9, prijímačky na SŠ a VŠ, reparáty, skúšky, štátnice, s bakalárskymi a diplomovými prácami. Moje hodiny sú inšpirované Hejného metódou a klasickými textami (Great books).

Matematika a programovanie sú naozaj ľahké a pekné, len ich treba správne vysvetliť. Bežne doučujem aj študentov, ktorí majú problémy s pozornosťou, dysgrafiu alebo dyskalkuliu a darí sa mi s nimi dosahovať veľmi dobré vysledky. Mám pochopenie, ak je niekto úplne stratený v preberanom učive a potrebuje dobrať úplné základy s trpezlivosťou. Svojim zverencom som ochotný pomôcť s domácou úlohou alebo s problémom, s ktorým sa boria aj mimo dohodnutých hodín, cez telefón alebo WhatsApp. Na výsledkoch svojich študentov si dávam veľmi záležať.

S viac ako 5 ročnými skúsenosťami doučujem programovanie a computer science, konkrétne: C/C++, C#, Delphi/Pascal, SQL, Prolog, Matlab, Assembler, HTML/CSS/JavaScript, algoritmy a dátové štruktúry, hardware, numerické metódy a logické programovanie. Pripravujem študentov od základných škôl po technické a prírodovedné vysoké školy.

Matematiku učím rád preto, že je pekná. Na mnohých slovenských školách krásu matematiky a kreativitu skôr potláčajú. Na mojich hodinách je to iné. Vždy ma vie potešiť, keď sa môjmu zverencovi vďaka matematike a môjmu sprevádzaniu podarí zlepšiť si logické a kritické myslenie a naučí sa matematiku tvorivo používať.

Všetky okolnosti doučovania, ako napríklad čas a miesto stretnutí, a odmena, sú predmetom vzájomnej dohody. Neváhajte ma kontaktovať priamo na nižšie uvedené telefónne číslo.