Veronika H.

Veronika H.

Responds within 17 hrs, to 30% of messages
30% 17 hr

Veronika H.

Flexibilní doučování šité na míru ;)

Price From 350 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References

Description

Nabízím výuku anglického jazyka pro všechny od úplných začátečníků až po velmi pokročilé (včetně příprav na maturitu a zkoušky KET, PET, FCE, CAE). Sama jsem absolvovala Malou státní jazykovou zkoušku z aj úrovně B2, CAE a mám pedagogické minimum. Výuce se věnuji již 11 let a mám praxi s výukou přes skype, firemní výukou i face-to-face.
Vyučuji v místě bydliště Ratenice (u Poděbrad), v Praze v okolí Černého mostu, metro Vysočanská, Kolín, Kutná Hora, Nymburk a především přes skype.

Německý jazyk doučuji začátečníky a studenty středních škol. Sama jsem úspěšně absolvovala zkoušku B2 GOETHE-ZERTIFIKAT

Lesson types

Standardní lekce

350 Kč / 55 min

References (3)

+ add reference
Iveta C.

Iveta C.

Unverified reference

Veronika je velmi profesionální lektorka, která se dokáže přizpůsobit potřebám studenta. Umí velmi dobře vysvětlit gramatiku, připravuje zajímavá témata ke konverzaci, s její pomocí jsem zvládla jazykovou zkoušku FCE.

Deleted-494ece D.

Account deleted

Unverified reference

Veronika je výborná učitelka, lekce s ní jsou velmi efektivní, velice dobře připravené a vedené a také velmi zábavné. Osvědčilase mi především výuka přes skype. Lektorku Veroniku vřele doporučuji.

Miroslav V.

Miroslav V.

Unverified reference

Paní inženýrka mne v průběhu mého doktorandského studia připravila na státní doktorskou zkoušku v anglickém jazyce. Každému mohu jen doporučit její přístup.