Michaela S.

Michaela S.

Responds within 4 hrs, to 70% of messages
70% 4 hr
Accepts new students

Michaela S.

Accepts new students

Doučování a kurzy AJ, ČJ, FJ, L na Praze Západ

  • Offers online lessons
  • From  400 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 400 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Nabízím individuální doučování a lekce anglického, českého, francouzského jazyka a latiny. Výuka probíhá v příjemném domácím prostředí v Černolicích u Mníšku pod Brdy, nebo v Černošicích v nových prostorách Půda u městského úřadu. Možná je i výuka online.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat i na mailu skalova.michael@gmail.com.

Mám pětiletou zkušenost s vyučováním v jazykové škole a současně sedmiletou zkušenost s individuálním doučováním. Mám Cambridge certifikát CPE úrovně rodilého mluvčího C2 a nějakou dobu jsem pobývala v USA a Francii. Aktuálně studuji Aplikovanou informatiku na VŠE.

V AJ se zaměřuji především na dospělé a starší děti, jejich obecné zlepšení v jazyce nebo na Business English. Většinu materiálů pro výuku dodávám já; hodiny jsou přímo na míru studenta podle jeho úrovně a cílů. Každá hodina je zaměřena na určité téma podané zábavnou a kreativní formou, takže nuda určitě nebude! :) Na hodinách budeme i konverzovat, případně může výuka sestávat pouze z konverzace.

Cena za 60 minut AJ je 400,- Kč. Nabízím také možnost skupinové lekce 2-6 osob (minimálně s podobným věkem a úrovní AJ) – cena se poté odvíjí podle počtu osob.

Cena za 60 minut FJ je 500 Kč. Zaměřuji se na začátečníky. Od hodin lze očekávat obecné zlepšení v jazyce a lepší porozumění psanému i mluvenému slovu.

V ČJ nabízím přípravu do školy, na maturitní a přijímací zkoušky nebo zlepšení pravopisu. Cena za 60 minut je 400,- Kč.

Cena za 60 minut ČJ pro cizince s rodným jazykem AJ nebo FJ je 600,- Kč.

Nabízím také výuku klasické latiny, kdy cílem lekcí je ovládnutí základní gramatiky a schopnost překládat věty. Cena za 60 minut je 600,- Kč.

Lesson types

Standardní lekce

400 Kč / 55 min

References (3)

+ add reference
Martina H.

Martina H.

Unverified reference

Spolupráci s Míšou mohu jen a jen doporučit. Díky několika lekcím latiny s Míšou jsem zvládla zkoušku na vysoké škole! Hodiny jsou vedeny zábavnou formou s důrazem na procvičování a porozumění toho, co se učíme. Velmi oceňuji dodání perfektně zpracovaných materiálů, které jsem dokonce vyměnila za nepřehlednou učebnici. Pokud budu ještě někdy potřebovat doučování z jazyku, obrátím se určitě znovu na Míšu.:)

Zdeněk Š.

Zdeněk Š.

Unverified reference

Míša má individulní přístup ke každému jednotlivci, lekce jsou vedeny zábavnou a profesionální formou. Určitě doporučuji a pro budoucnost zvažuji i výuku svých dětí.

Lukáš H.

Lukáš H.

Unverified reference

Velká spokojenost, Míša připravuje každou hodinu individuálně, velká trpělivost. Učení dělá zábavnou formou.