Tereza C.

Tereza C.

Responds within 2 hrs, to 90% of messages
90% 2 hr
Accepts new students

Tereza C.

Accepts new students

Anglický jazyk a český jazyk pro cizince

Price From 706 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Ceny, které platí jsou na mé osobní internetové stránce terceflmc
Přes tuto aplikaci neučím, k ceně je zde velký příplatek, který se studentovi nemůže vyplatit.

Dobrý den, jmenuji se Tereza a angličtině jsem podlehla už jako malá. Vystudovala jsem bakalářský obor Anglický jazyk pro odbornou praxi a magisterský obor Aplikovaná lingvistika a TESOL na univerzitě v Anglii. Učila jsem dva roky v Evropském vzdělávacím centru v Pardubicích, v jazykových školách v Praze i Portsmouth v Anglii. Jsem držitelkou TEFL a CAE certifikátů. Pomáhám s přípravami na Maturitu, přijímací zkoušky, na zkoušky Cambridge (KET,PET,FCE,CAE) i IELTS. Hodiny jsou pro všechny jazykové úrovně - od úplných či falešným začátečníkům po pokročilé. Mívám také lekce AJ k přežití na dovolených nebo obchodních cestách :D Hodiny jsou ušité podle Vás tak, jak si sami přejete. Hodiny jsou zaměřené na komunikaci a na praktičnost. Vyučuji i ČESKÝ JAZYK pro cizince. Sama se učím dalším cizím jazykům, tudíž se dokážu vcítit do Vaší kůže, však jsem začínala jako Vy. :) Více informací můžete naleznout i na mém webu.

Hey, I am an English teacher with BA in English for Business and MA in Applied Linguistics and TESOL from England. I offer English or CZECH LESSONS for foreigners on online platforms. I teach students of all levels - from complete beginners to the advanced. My lessons are communicative and focus on pragmatics and sociocultural competence.I can help you with preparation for exams, interviews, travelling etc. I can also give you more information about myself if you are interested or you can check out my new website.
I am looking forward to hearing from you soon.
Kind regards,
Tereza

Lesson types

Standardní lekce

706 Kč / 55 min

References (1)

+ add reference
Sandra B.

Sandra B.

Unverified reference

S Terkou spolupracuji pár měsíců a každá lekce stála za to. Na každou hodinu je perfektně připravená, veškerou látku vysvětlí tak, aby bylo vše jasné a když si nejste něčím jisti, není vůbec problém se zeptat. Rozhodně doporučuju Terku oslovit a položit se do angličtiny s ní :)

pictures and certificates