Jakub H.

Jakub H.

Responds within 29 hrs, to 10% of messages
10% 29 hr

Jakub H.

Nevšední výuka kytary a klavíru v Praze - Letňanech

Price From 900 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

praxe: 8 let jsem studoval klavír na ZUŠ, na elektrickou kytaru i akustickou jsem začal hrát v 11 letech, nejprve jako samouk později jsem navštěvoval kytarové lekce ke zdokonalení techniky hry. Na bicí nástroje a perkuse hraji od 8 let, ovšem hlubšímu studiu jsem se nikdy nevěnoval. Mými hlavními obory jsou kytara, klavír a skládání hudby, dále také poskytuji poradenství ohledně produkce hudby. Nejsem klasický učitel a neučím podle žádných osnov. Ke každému přistupuji naprosto individuálně a učím každého jen to, co potřebuje umět, co sám chce a co se mu zamlouvá.

Lesson types

Standartní lekce

900 Kč / 60 min

References (4)

+ add reference
Jakub P.

Jakub P.

Unverified reference

Hodiny s Jakubem mě baví, umí vše vysvětlit a názorně ukázat. Zasílá a doporučuje výborné materiály k hraní a k učení. Na všechny mé dotazy vždy odpoví a případně názorně ukáže. Má spoustu užitečných rad. Vždy se na další hodinu těším. Určitě doporučuji.

Petra V.

Petra V.

Unverified reference

Moc děkuji za trpělivý přístup i spoustu skvělých rad a tipů. Hodiny mě baví a odcházím z nich s pocitem, že jsem se posunula dál. Doporučuji :-)

Olga H.

Olga H.

Unverified reference

Obě mé děti (6 a 15 let) hodiny s Jakubem milují. Hrají na klavír a na kytaru. Jakub je hned vtahuje do hudby a třeba tím, že doprovází, mají děti pocit, že už spolu tvoří hudbu, což působí velmi motivačně. Nenutí dětem žádný program, mohou si vybrat, co chtějí hrát.

Michal N.

Michal N.

Unverified reference

Je vidět, že Jakub je zkušený kytarista a hraní ho baví. Také doporučil fajn materiály na trénink a všechny mé dotazy zodpověděl. Doporučuji :)

pictures and certificates