Lada R.

Lada R.

Responds within 11 hrs, to 100% of messages
100% 11 hr
Accepts new students

Lada R.

Accepts new students

Rozmluvím i "nemluvně"

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Preferred times: mornings, midday, evenings
Tutoring subjects:
Description References Photos & Certificates

Description

Jedenáct let zkušeností s výukou angličtiny konverzační metodou, kdy student jazyk aktivně používá a v jazyce přemýšlí - žádný dril nebo biflování, ale okamžité a účelné procvičení právě naučených slovíček a gramatiky. Příprava k maturitě nebo na pohovor, přijímací zkoušky či základy angličtiny pro informatiku, cestovní ruch či lékařské obory, to vše spolu můžeme zvládnout.

Vzdělání, praxe: VŠ Pedagogická - lektor anglického jazyka, 11 let praxe s výukou a doučováním, certifikát CAE - úroveň C1, pracovní pobyty Velká Británie. Velké zkušenosti s přípravou na maturitu a FCE.



References (2)

+ add reference
Petra U.

Petra U.

Unverified reference

Lada je milá a při komunikaci v anglickém jazyce je velmi příjemná. Zaujal mě její slogan, rozmluvím i nemluvně. Gramatiku dokáže jasně vvysvětlit a hned ji procvičujeme. Vždy má pro mě nachystané úkoly k procvičování. Ve výuce má systém a její lekce mě velmi baví.

Natálie M.

Natálie M.

Unverified reference

Slečnu Ladu jsem oslovila pro přípravu k maturitní zkoušce z angličtiny. K výuce využíváme Skype, což mi velmi vyhovuje. Probranou látku dobře chápu. Cením si toho, že se slečna Lada vždy přizpůsobí tomu, co zrovna potřebuji vysvětlit, probrat nebo procvičit. Výuka má velmi dobrou úroveň a probíhá v přátelském duchu. Mohu jen doporučit.

pictures and certificates