Ondřej Š.

Ondřej Š.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students

Ondřej Š.

Accepts new students

Český jazyk a angličtina, online výuka již osmým rokem. Skupina i individuálně.

  • 5/5 (rated by 21 students)
  • 94 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  650 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 650 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References Answered questions

Description

Jmenuji se Ondřej, od roku 2015 pracuji jako lektor češtiny a angličtiny na ‚‚volné noze‘‘ a rád bych Vám touto cestou nabídl pomocnou ruku při zlepšování Vašich dovedností a znalostí v obou jazycích. Budu proto potěšen, když si podrobně přečtete můj profil a v případě zájmu mě kontaktujete :-). Údaje o rozvrhu naleznete ve spodní části profilu.

Kdo jsem:
32letý lektor a nadšenec nejen do procesu a psychologie učení, ale rovněž do gramatiky, etymologie, vývoje jazyka a jeho používání. Již od útlého dětství jsem miloval češtinu a angličtinu, a tak jsem na obou jazycích postavil své povolání. Nejprve jsem se po dobu několika let specializoval na výuku češtiny pro anglicky mluvící cizince, které jsem vyučoval v Londýně. Od roku 2019 jsem rozšířil působnost a studentskou základnu výukou češtiny pro děti a dospívající a rovněž angličtiny pro česky mluvící libovolného věku a úrovně.


Jak pracuji:
Aktuálně učím děti i dospělé, rodilé mluvčí i cizince, což mi nabízí zajímavý průřez oběma jazyky. Češtinu jako první jazyk vysvětluji podle školních osnov a doporučení Asociace češtinářů, případně pátrám v jazykových příručkách. Zároveň ale nabízím druhý pohled, získaný mými zkušenostmi s anglickými rodilými mluvčími, neboť i to může leckdy pomoci probudit zájem o náš jazyk a motivaci jej více studovat. Lekce angličtiny mohou probíhat výhradně v angličtině. Anglicky mluvím plynně, téměř stejně dobře jako česky, navíc s britských přízvukem. Není sice dokonalý, ale už nejednoho Brita oklamal :-). V obou jazycích se kontinuálně vzdělávám, zároveň si doplňuji učitelské vzdělání a certifikace. Vysvětluji trpělivě, systematicky a doufám, že i zábavně.

S čím Vám mohu pomoci?
V této chvíli mám za sebou již vyšší desítky spokojených klientů, kteří se úspěšně dostali na gymnázia či střední i vysoké školy. Všichni moji studenti také úspěšně odmaturovali. Přijímací testy CZVV (CERTMAT) z českého jazyka jsou mé forte, ale poradím Vám i s jinými.
Angličtinu ovládám takřka na úrovni rodilého mluvčího a vynasnažím se, abyste se mohli této úrovni také postupně blížit. Připravím Vás na získání libovolného certifikátu, práci v zahraničí, případně zvýším plynulost, s jakou hovoříte.


– Cestoval bych za Vámi rád, ale bohužel mi to čas neumožňuje. Lekce proto aktuálně probíhají pouze online.
– Rezervovat si můžete individuální lekci či se přidat ke skupině. Skupinové lekce jsou na osobu levnější (400 Kč).
– Pracuji na IČO, faktury mohu dodat.
– I charge £23 for Czech as a second language

Aktuální volné termíny:
Pondělí 13.00–13.45
Čtvrtek 14.00–14.45

Budu se těšit na Vaše zprávy!
Ondřej


Lesson types

Standardní lekce

650 Kč / 45 min

References (34)

+ add reference
William C.

William C.

16 lessons taught

Ondřej is a great language tutor for first time and experienced learners alike, he provides you with everything you need to start learning. He is very friendly and quick to respond to any questions you may have in or outside the class.

Addys K.

Addys K.

10 lessons taught

I was scared Czech language because everyone said to me it is really not easy.I have had lessons for 2 weeks,I enjoyed studying.He was easy going so I could relax and take lessons.He has own materials,and he helped me to understand.Thank you so much.

Joe R.

Joe R.

3 lessons taught

Ondřej mi velmi pomáhá s češtinou. Zpočátku jsem znal jen velmi základní slova, ale díky těmto lekcím jsem mohl vést rozhovory s rodinou mé ženy v České republice. Ondřej má flexibilní pracovní dobu a měl se mnou po celou dobu velkou trpělivost. Doporučuji.

David P.

David P.

2 lessons taught

Vše v pořádku. Moc mi pomohli praktické ukázky, vše online a bez problémů.

Patrik H.

Patrik H.

1 lesson taught

Skvělý učitel. Naučí dobře Češtinu i Angličtinu.. Doporučuji

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Ondřej Š.

vetne cleny

Dobry den, potrebovala bych pomoc s ukolem c.6 urceni vetnych clenu+pomoc vysvetlit, dekuji.