Vlada K.

Vlada K.

Responds within 38 hrs, to 40% of messages
40% 38 hr
Accepts new students

Vlada K.

Accepts new students

Hledáte kvalitní doučování ukrajinštiny s rodilým mluvčím?

Price From 300 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Jsem Ukrajinka a s radostí nabízím doučování ukrajinského a ruského jazyka úplně od začátku.

Ráda Vám pomůžu objevit krásu a bohatství těchto jazyků. Budeme se zaměřovat na gramatiku, konverzi a objevovat kulturu ukrajinštiny a ruštiny.

Doučování je přizpůsobeno Vašim potřebám a Vašemu tempu učení. Mým cílem je vytvořit příjemné a zábavné hodiny, abyste se cítili pohodlně při učení nového jazyka.

Těším se na naši spolupráci a na společné dobrodružství:)

Lesson types

Standardní lekce

300 Kč / 60 min

References (3)

+ add reference
Tomas R.

Tomas R.

Unverified reference

S učitelkou Vladou jsem velice spokojený. Vlada je moc milá a inteligentní slečna. S jazykem jsem už nějaké předchozí zkušenosti měl, nicméně Vlada se mi intenzivně věnuje a tím velmi efektivně pomáhá moje jazykové znalosti zlepšovat. Věnuje se jak gramatice, tak i konverzaci v praxi o zajímavých tématech. Lekce s Vladou jsou vždy velmi příjemně strávený čas :)

Michal S.

Michal S.

Unverified reference

Vlada je moc milá a příjemná dívka. Je rodilou mluvčí a umí i výborně česky. Je ochotná najít na lekci jakýkoliv den i čas, jak osobně tak i po skypu. Lekce s ní jsou zábavné a vždy rychle utečou. Má vždy hodně připraveného materiálu a také se hodně věnuje běžné konverzaci, která je při používání jazyka ta nejdůležitější. A prostě, můžu hodnotit pouze pozitivně.

Petr K.

Petr K.

Unverified reference

Velmi příjemná dáma. Setkáváme se 2x týdně na skype, vypadá mladší než je, ale opravdu ví co dělá. Už umím azbuku pěkně číst a začínám rozumět. Výhoda vlastní učitelky, že se věnuje jen vám a postupujete přesně podle schopností a tempa žáka. Opravdu se na společných lekcích plně věnuje. Naprostá spokojenost, za tak nízkou cenu velmi vysoká kvalita, kterou ne vždy zaručuje jen rodilý mluvčí. Tato slečna opravdu naučí.