Patrik S.

Patrik S.

Responds within 2 hrs, to 100% of messages
100% 2 hr
Accepts new students

Patrik S.

Accepts new students

Doučování matematiky a češtiny v Olomouci

  • 5/5 (rated by 2 students)
  • 3 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  280 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 280 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Dobrý den, jsem studentem 1. ročníku navazujícího magisterského studia na Univerzitě Palackého v Olomouci oboru matematika a tělesná výchova pro učitelství na druhém stupni základních škol.
A ve svém volném čase připravuji studenty zejména na přijímací zkoušky z M a ČJ na SŠ. S doučováním mám již čtyřletou praxi. Připravuji také na víceletá gymnázia. Díky mé pomoci se již mnoho studentů dostalo na svou vysněnou školu. Můžu ale doučit jakoukoliv látku z předmětů na ZŠ nebo také matematiku nebo češtinu na SŠ.
V hodinách se snažím aby studenti byli aktivní a chápali i vazby mezi poznatky. Také se jim snažím v úlohách ukázat několik různých možností jak daný problém vyřešit. Na studenty jsem vždy trpělivý přívětivý a rád podle jejich požadavků přizpůsobím hodinu.
Krom doučování se také věnuji běhání, cyklistice nebo plážovému volejbalu.

Lesson types

Standardní lekce

280 Kč / 55 min

References (3)

+ add reference
Hana Z.

Hana Z.

Unverified reference

Velice pana Patrika doporučuji. Doučoval nám obě dvě dcery na přijímací zkoušky na gymnázium Hejčín a obě dvě je bez problémů zvládly a obě se dostaly. Líbil se nám jeho individuální citlivý přístup, který přinesl výborné výsledky.

Marek R.

Marek R.

Unverified reference

Syn potřeboval vysvětlit pár věcí k přijímacím zkouškám z matematiky, které neuměl. Vysvětlení bylo srozumitelné, vše pak pochopil a přijímací zkoušky zvládnul. S doučováním byl spokojen.

Monika M.

Monika M.

Unverified reference

Rozhodně doporučuji. Velice si vážíme práce a také schopnosti naučit. Díky citlivému, trpělivému přístupu a postupně narůstající obtížnosti předmětu můj syn získal vztah k matematice, kterou nyní zvládá bez sebemenších problému. Předtím, než zahájil doučováni s matematikou velmi bojoval a měl pocit, že ji nezvládne. Během doučovaní, která byla zároveň přípravou na přijímací zkoušky na SŠ získal veškeré kompetence nejen k tomu, aby je zvládl na výbornou, ale také k tomu, aby byl schopen matematiku pochopit a aplikovat ve svém životě.

pictures and certificates