Samuel O.

Samuel O.

Responds on average within 13 hrs
13 hr
Accepts new students

Samuel O.

Accepts new students

Jestli hledáš někoho kdo tě naučí jak se efektivně vyjadřovat, tak není třeba hledat dál!

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description References

Description

Když si vybereš mě jako doučovatele, tak toho nebudeš litovat.
Jsem rodilý mluvčí anglického i českého jazyka a vystudoval jsem Francouzské lyceum v Praze (8let vyučování ve francouzštině)
Mám za sebou bohaté zkušenosti, takže vím přesně jaké chyby lidi dělají.

References (6)

+ add reference
Deleted-88dafe D.

Account deleted

Unverified reference

Předtim než jsem se zacala učit se Samem, tak jsem měla přoblemy s vyjadřováním a gramatikou. Ale po několika měsicích se citím velmi komfortně a shopně. Zkoušela jsem hodiny s jinymi učiteli, ale žádný mi nepomohl tak jako Samuel. Pokud vaháte kvuli ceně, tak za mě to stálo za to!

Magdalena P.

Magdalena P.

Unverified reference

Za poslední měsíc a půl, co jsem měla hodiny se Samem jsem se velmi zlepšila. V hodinách mluvíme o tématech, které nás oba baví, čteme komiksy, při kterých se snažíme zlepšit mou výslovnost a také se díváme na francouzská videa, o kterých později mluvíme. Hodiny jsou připravovány zábavnou formou, tudíž velmi doporučuju!

Deleted-7dc375 D.

Account deleted

Unverified reference

First of all, the conversations are a lot of fun. They will suggest specific study methods that will enable you to study to study without getting bored. Sam is very enthusiastic about the studies, so my motivation was always high. When I had a misunderstanding about anything, he will explained it in way that I could uderstand!

Patrik N.

Patrik N.

Unverified reference

Sam je přátelský, usměvavý a má vždy dobrou náladu. Pro své studenty má plné porozumění a umí člověka skvěle rozpovídat. Jeho styl učení je uvolněný, přátelský a zábavný. Naprostá spokojenost ve všech ohledech.

Alena S.

Alena S.

Unverified reference

Sam učí francouzštinu mou 7letou dceru asi 8 měsíců. Je to hodina týdně. Jsou to hry, venkovní či stolní. Učí též z obrázkových knih. Není to učení jednotlivých slov, je to učení v komunikaci, aby se jazyk zažil běžným způsobem. Postupuje dle domluvy, občas se her zúčastňuji i já. Snažíme se, aby to byla zábava. Sama jsem vybrala na základě jeho zkušeností. Je ve FR na úrovni rodilého mluvčího. To je velmi přínosné pro malé děti. Celodenní program (sportovní a stolní hry) byl též úžasný. Dcera se dobře baví a těší se. Alena S.