Anna Š.

Anna Š.

Responds within 19 hrs, to 100% of messages
100% 19 hr
Accepts new students

Anna Š.

Accepts new students

Online francouzština ušitá na míru

  • Offers online lessons
  • From  500 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 500 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Francouzštinou žiji a baví mě předávat svoje znalosti dál. Ráda hledám efektivní metody učení a usiluji o to, aby u sebe student vnímal objektivní posun. To je totiž nejlepší motivací ze všech.

Nabízím výuku pro začátečníky i mírně a středně pokročilé, konverzaci, přípravu na mezinárodní zkoušky DELF, maturitu a přijímací zkoušky na VŠ. Ke každému studentovi přistupuji individuálně a snažím se maximálně vyhovět jeho potřebám. Ráda jsem v kontaktu s lidmi a učení mě baví!

Zkušenosti: francouzština se stala mým druhým "rodným" jazykem během pobytů ve Francii a Belgii v rozsahu více než 3 let, svou znalost jsem prohloubila studiem Francouzského jazyka a literatury na FF MUNI a magisterským studiem na ULB v Bruselu a nadále ji rozvíjím orientací na literární překlad a individuální a skupinovou výuku.

Lesson types

Standardní lekce

500 Kč / 55 min

References (5)

+ add reference
Štěpánka D.

Štěpánka D.

Unverified reference

Anička doučuje již více než rok mou dceru, která je s hodinami spokojená. Anička je trpělivá, mívá připravené zajímavé materiály na míru. Hodiny jsou zábavné, ale zároveň přínosné. Dcera oceňuje, že má po každé hodině dobrý pocit, že se něco naučila.

Alex L.

Alex L.

Unverified reference

Paní Anna doučuje mého syna již rok a mohu ji opravdu všem doporučuji. Přátelský přístup, trpělivost a její zkušenosti mému synovi velmi pomohly.

Aneta V.

Aneta V.

Unverified reference

Anička je super doučovatelka! Má velmi přátelský a zábavný přístup. Nejvíce se mi líbilo to, jak to bylo zábavně pojaté, ale přitom mě to hodně naučilo!:) Moc doporučuji všem, co se chtějí ve fj posunout, zlepšit, popovídat si nebo se třeba připravit na nějakou zkoušku, test, cokoliv!:))

Karolína V.

Karolína V.

Unverified reference

S Annou se doučuji francouzštinu už více než rok. Vzhledem k tomu, že jsme každá v jiném městě, kvůli pohodlí a též covidovým opatřením, tak mi internetové lekce velice vyhovují. Chtěla jsem po pár letech oprášit a vylepšit své znalosti jazyka z gymnázia a získat sebevědomí v konverzaci, což se daří a plánujeme spolu přípravu k certifikátu DELF. K mým potřebám přistupuje individuálně a hodiny jsou zábavné. Jsem maximálně spokojena :)

Dorothea B.

Dorothea B.

Unverified reference

Anna je úžasná doučovateľka, ktorá mi pomohla s opakovaním gramatiky a prípravou na TEFaQ skúšku. Vždy prispôsobila a vytvorila materiály tomu, čo som potrebovala a vďaka nej som skúšku úspešne zvládla.