Marcela D.

Marcela D.

Responds within 2 hrs, to 100% of messages
100% 2 hr
Accepts new students

Marcela D.

Accepts new students

Hra na klavír, hra na keyboard a hudební teorie online

Price From 450 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Jmenuji se Marcela Dvořanová, vystudovala jsem JAMU v Brně obor varhany. Mám dloholetou praxi ve výuce hry na klavír, jak na ZUŠ, tak soukromě. Chodíš do ZUŠ, ale potřebuješ častější kontakt s učitelem? Můžu Tě zkontrolovat, jestli cvičíš správně. Nevzali Tě do ZUŠ a přesto se chceš naučit hrát na klavír? Potřebuješ pomoct s přípravou na pedagogickou školu, konzervatoř, popř. s výukou hry na klavír na pedagogické fakultě? Mám roční zkušenost s výukou online a to jak dětí, tak dospělých. Sama se dále vzdělávám, absolvuji různá školení a kurzy, pracuji s moderními výukovými materiály. Tak co, zkusíme to spolu? Těším se! Vyučuji i přes Skype, WhatsApp, Messenger, GoogleMeet.

Lesson types

Standardní lekce

450 Kč / 55 min

References (14)

+ add reference
Pavlína J.

Pavlína J.

Unverified reference

Profesionalni a trpelivy pristup. Rychla, flexibilni a bezproblemova komunikace.

Vesna V.

Vesna V.

Unverified reference

Pani Marcela je veľmi skúsená učiteľka so širokým prehľadom vo svojom odbore. Pri výuke sa nesustredi len na hranie podľa nôt, ale aj na rozvoj sluchu a kreativity. Počas hodiny poskytne veľké množstvo aktivít a cvičení tak, aby študent dosiahol čo najväčší pokrok. Pani Marcela tiež zadáva domáce úlohy z pracovného zošita, ktoré promptne skontroluje v messengeri. Odporúčam každému, kto túži dosiahnuť rýchly a všestranný pokrok.

Adéla T.

Adéla T.

Unverified reference

S výukou u paní Dvořanové jsem velmi spokojená, učí mě hru na klavír, kterou potřebuji k ukončení mého studia na VŠ. Je velmi trpělivá, má spoustu zkušeností a hlavně co nejvíce oceňuji je její lidský přístup :⁠-⁠) Pokaždé přidá do výuky něco nového, takže výuka nikdy není stereotypní, nebo nudná. Jsem opravdu moc spokojená a hra na klavír mě její zásluhou moc baví :⁠-⁠)

Krasimira S.

Krasimira S.

Unverified reference

Paní učitelka Dvořáková je velmi příjemná a má skvělý přístup k dětem. Snaží se docílit zlepšení u svých žáků. Obě moje děti udělali velký pokrok v hudební nauce za krátký čas s ni.

Matyáš V.

Matyáš V.

Unverified reference

Paní Dvořanová učí našeho sedmiletého syna na klávesy a jen díky ní dělá pokroky. Je velice spolehlivá,trpělivá a syn se na hodiny s ní těší. Umí vše dokonale vysvětlit a čím větší pokroky syn dělá,tím ho hraní víc baví. Je fajn,že lidi jako ona předávají dál nejen všechny znalosti o hudbě,ale taky lásku k ní.

pictures and certificates