Ráchel Z.

Bc. Ráchel Z.

Responds within 4 hrs, to 100% of messages
100% 4 hr

Ráchel Z.

Skvělé online doučování

Price From 200 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Ahoj jsem studentkou pátého ročníku přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity (obor - Učitelství biologie a chemie pro střední školy) a ráda pomůžu s předměty jako je biologie, chemie nebo matematika na úrovni základní a střední školy. Doučuji také přípravu z češtiny a matematiky na střední školu. Osm let jsem studovala španělštinu, proto ráda pomůžu začátečníkům zamilovat se do tohoto exotického jazyka. Navíc mám své vlastí materiály, se kterými tě španělština rozhodně bude bavit. S doučováním mám sedmiletou zkušenost, pomáhala jsem kamarádům z gymplu a také svým příbuzným s přípravou na přijímací zkoušky. Pokud máš zájem, napiš a domluvíme se ;)

Lesson types

Standardní lekce

200 Kč / 55 min

References (8)

+ add reference
Svatava V.

Svatava V.

Unverified reference

Paní Ráchel je velmi milá a vstřícná doučovatelka. Dcera byla velmi spokojená a v přípravě na přijímací zkoušky na SŠ se posunula. DĚKUJEME!

Štěpánka B.

Štěpánka B.

Unverified reference

Slečna Ráchel mi se vším vždy pomohla a měla se mnou vždy trpělivost. Určitě jsem na příjmačky byla lépe připravená i díky ní.

Leona P.

Leona P.

Unverified reference

Slečná Ráchel je užásná, velmi trpělivá, milá a zodpovědná. Perfektně mě připravila na přijímačky, jde vidět že s doučováním má zkušenosti. Určitě doporučuji :)

Kateřina K.

Kateřina K.

Unverified reference

Úžasná slečna, připravila moji dceru na přijímačky na SŠ, dcera udělala velký pokrok. Vše probíhalo online a udělala na nás dojem jak je šikovná a umí naučit. Mohu jen doporučit.

Tutor's answer:

Mockrát Vám děkuji :)

Zuzana R.

Zuzana R.

Unverified reference

Slečna Ráchel je moc milá a ochotná. Hodně mi pomohla s matematikou a s přípravou na přijímací zkoušky. Myslím si, že bych se bez její pomoci na svoji vysněnou střední školu nedostala. Moc děkuji a slečnu Ráchel můžu jen doporučit! :)