Iva P.

Iva P.

Responds within 14 hrs, to 60% of messages
60% 14 hr

Iva P.

"Neumím mluvit." po hodinách se mnou už nikdy neřeknete!

  • Offers online lessons
  • From  390 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 390 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References Photos & Certificates Blogs

Description

❓JAK TO DĚLÁM A PROČ SI VYBRAT PRÁVĚ MĚ?
✅ Zaměřuji se na na rozvíjení komunikačních dovedností. Budeme hodně mluvit.
❌ Nebudeme celou lekci doplňovat cvičení a koukat do učebnice.
✅ Budeme dělat modelové situace. Budete si objednávat jídlo, ptát se na cestu nebo mluvit o svých plánech na léto.
✅ Jste pokročilejší? Budeme řešit vaše pracovní projekty, chystanou prezentaci, odborné články či obchodní strategie.
✅ Hodiny jsou vždy o vás, o tom co se chcete naučit, jaká témata vás zajímají a jakou slovní zásobu potřebujete.

❓PROČ SE VYPLATÍ SI ZA KVALITU PŘIPLATIT?
Angličtině se věnuji celý svůj život, vystudovala jsem angličtinu na VŠ, mám odučené stovky hodin a mám zkušenosti s klienty z nejrůznějších odvětví. Kromě výuky se věnuji tlumočení a překladu, a mám složenou státní zkoušku na úrovni C2. Svým klientům se snažím dát maximum. Nabízím interaktivní výuku a individuální přístup, který vás opravdu posune. Mým cílem je pomoci vám překonat strach a nejistotu, kterou mnozí studenti při mluvení v cizím jazyce cítí. Nahradit zažité biflování záživnou a opravdu efektivní výukou.

Ozvěte se mi! Zavoláme si a já vám ušiju angličtinu na míru.
Chcete o mně vědět více? Ráda vám pošlu odkaz na svoje webové stránky či Instagram.

Lesson types

Standardní lekce

390 Kč / 55 min

References (4)

+ add reference
Anna Ř.

Anna Ř.

Unverified reference

Ivča je super lektorka. Pomohla mi rozvázat jazyk a teď se už nebojím mluvit před nikým. Vždy byla 100% připravená na lekce a dostávala jsem hromadu materiálů navíc. Hodiny se nesly v duchu kamarádství a nepřipadala jsem si vůbec vystresovaná. Vždy jsme probraly všechny body na osnově a i nějaké zajímavosti okolo. Takže Ivču doporučuji na přípravu do školy, do práce nebo když si chcete jen rozšířit obzory v Angličtině.

Kateřina O.

Kateřina O.

Unverified reference

Angličtina byla pro mě vždy velký problém. Jsem ráda, že jsem se odhodlala a začala s tím něco dělat. Asi bych nevydržela dlouho, ale díky Ivě jsem se na hodiny vždy těšila a byl to pro mě vlastně i odpočinek. Na kurz jsem chodila s mamkou, která taky jako věčný začátečník měla nejprve strach. Ale Iva nám ukázala, že se jde učit i jinak než drcením látky zpaměti. Hodiny byly vždy pohodové, látka výborně vysvětlená a hlavně jsme pracovaly tak, aby nás to bavilo, naučily se něco nového a zopakovaly látku z minulé lekce. Sama bych nevěřila, že se toho dokážu tolik naučit a hlavně tak snadno. Děkuji Ivče za trpělivost a její přístup. Vždy jsme se toho plno naučily a zároveň se společně zasmály.

Radim D.

Radim D.

Unverified reference

Byl jsem neustálý začátečník a angličtina mi moc nešla. Díky Ivě vidím velký pokrok. Výuka probíhá pohodovou formu, hodně se opakuje, aby člověk nezapomínal staré učivo a zároveň se pokaždé naučil něco nového. Doporučuji individuální online kurz, člověk probere co potřebuje a nezdržují ho ostatní lidé. Iva je vždy usměvavá a hodina rychle ubíhá.

Tereza S.

Tereza S.

Unverified reference

Ivu můžu jedině doporučit! Zkoušela jsem různé lektory a kurzy, ale její přístup mi sedí nejvíc. Míváme spolu už přes rok hodiny přes Skype. Ze začátku jsem si myslela, že mi hodiny online nebudou vyhovovat, ale nemůžu si to vynachválit. Konečně se nebojím mluvit! I když pořád ještě dělám chyby, vidím u sebe velké zlepšení. Angličtinu potřebuji v práci a když musím mluvit s klienty, cítím se mnohem sebevědoměji než dřív. Hodiny s Ivou vždy rychle utíkají, nemám čas se nudit nebo koukat na hodinky. Co se mi líbí asi nejvíce je, že děláme věci, které potřebuji a hned je v práci využívám. Dostávám i super materiály na doma, takže si můžu k angličtině kdykoliv sednout sama a trénovat, i když to občas trošku šidím. (Ivi, obrovský dík za tvůj přístup a tvoji trpělivost! :)))

pictures and certificates

Blogs (1)

"Chci něco poslouchat, ale nevím co!" – Listening tips pro všechny úrovně.

"Jestli se chcete naučit anglicky, musíte se jazykem obklopit."To už jste určitě slyšeli. Ale jak na to? Mám pro vás pár tipů na podcasty, které vám zaberou jen pár minut denně. Můžete si je pustit…