Dita V.

Dita V.

Responds within 6 hrs, to 90% of messages
90% 6 hr
Accepts new students

Dita V.

Accepts new students

Individuální příprava na přijímačky na SŠ i klasické doučování matematiky

  • Offers online lessons
  • From  500 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 500 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types Answered questions

Description

Doučování matematiky se věnuji již mnoho let. Od roku 2019 se specializuji na přípravu studentů na přijímací zkoušky z matematiky na víceletá gymnázia, tzv. Cermat testy a připravím žáka také na Scio testy. Věnuji se i klasickému doučování matematiky vedoucí k pochopení a zažití školního učiva, opravě známky, apod. (ZŠ i SŠ). Dva roky jsem pracovala jako mentorka pro matematiku na ZŠ Sirotkova v Brně.

Povoláním jsem odbornou asistentkou na Fakultě stavební v Brně, kde jsem předtím vystudovala interní postgraduální studium a navíc i pedagogické minimum. Učím zde od r. 2005 v českém i anglickém jazyce předměty potřebné zejména pro budoucí statiky, které mohu také doučit (Stavební mechanika, Pružnost a pevnost, Statika I a II).

Oba moji rodiče byli vynikající učitelé matematiky (maminka na 2 st. ZŠ a táta na gymnáziu) a oba stále aktivně doučují. Takže jsem v tom vyrůstala :-)

Lesson types

Standardní lekce

500 Kč / 60 min

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Dita V.

Statika - návrh prutů

Dobrý den, dělám domácí úkol do statiky - zadáno je navrhnout a posoudit všechny pruty příhradového dřevěného vazníku. Vypočítala jsem hodnoty 1 - 21 (viz obrázek) a ke každé hodnotě navrhuji rozměry prutů, ale nevím co mám dělat v případě, kdy mi vychází záporné hodnoty (např. N7 = -259,34 kN…