Petra F.

Petra F.

Responds within 5 hrs, to 60% of messages
60% 5 hr

Petra F.

Dlouhodobá praxe doučování španělštiny

Tutoring subjects:
Description References Photos & Certificates

Description

Ahoj, jmenuji se Petra. Španělštině se věnuji již osmým rokem. Mám za sebou několik odborných studií, včetně zahraničních certifikátů. Procestovala jsem kus Jižní Ameriky: Mexiko, Dominikánská Republika a Kuba, kde jsem studovala 2 měsíce španělštinu a kubánskou historii. Specializuji se především na rozdíly mezi klasickou kastilskou španělštinou a španělštinou Jižní Ameriky. Ráda bych proto předala své bohaté zkušenosti i ostatním.

Mimo jiné mám španělsky mluvícího syna, čili mám i velkou zkušenost s výukou dětí.

References (2)

+ add reference
Viktorie E.

Viktorie E.

Unverified reference

Petra mě doučovala španělšinu před maturitou ze španělštiny. Moc mi pomohla s opravením témat a hlavně s doplněním gramatiky, ve které jsem dost plavala. Všechno, čemu jsem nerozuměla, vysvětlila kolikrát jsem potřebovala a hlavně mi pomohla se slovní zásobou. Je moc milá, všechno má pečlivě připravené a hodiny s ní mě velmi bavily, proto ji mohu doporučit všema deseti :-)

Jana Š.

Jana Š.

Unverified reference

S Petrou se učím španělštinu a její hodiny můžu jenom doporučit. Vidím na sobě pokrok, kterého se mi před tím delší dobu nedařilo dosáhnout. Lekce jsou vždy perfektně připravené a díky domácím úkolům, které mi Petra každý týden chystá, se mi daří dělat pokroky i v gramatice. Navíc její slovní zásoba je neuvěřitelná:)

pictures and certificates