Viktorie S.

Viktorie S.

Responds within 18 hrs, to 70% of messages
70% 18 hr
Accepts new students

Viktorie S.

Accepts new students

Nabízím individuální výuku RJ na profesionální úrovni

  • Offers online lessons
  • From  300 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 300 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Nabízím individuální výuku RJ na profesionální úrovni pro děti i dospělé (všechny jazykové úrovně, individuální přístup, gramatika i konverzace). Rodilá mluvčí s vysokoškolským vzděláním učitelského směru v oboru ruský jazyk - literatura.

Lesson types

Standardní lekce

300 Kč / 55 min

References (6)

+ add reference
Hana H.

Hana H.

Unverified reference

S paní Viktorií se prostřednictvím Skype setkávám 2x týdně již více jak půl roku, během kterého jsem se naučila více než za 3 roky na vysoké škole. Paní Viktorie velmi rychle odhadne vaši úroveň jazyka a efektivně se zaměří na vaše nedostatky. Všechny hodiny jsou skvěle připravené a hlavně rozmanité. V jedné hodině se zaměříte na slovní zásobu, výslovnost i gramatiku. Paní Viktorie je profesionální, ale zároveň velmi milá a záleží ji na tom, abyste se nebáli mluvit a věřili si což je u cizího jazyka velmi důležité. Po všech ruštinářkách se mi začal jazyk hnusit, protože jsem měla pocit, že je zkrátka nepochopitelný. Paní Viktorie mě přesvědčila o opaku. Všechnu gramatiku dokáže vysvětlit během pár minut a bez zbytečných věcí okolo, které akorát motají hlavu. Paní Viktorii doporučuji úplně každému, kdo se chce naučit nebo zdokonalit ruský jazyk. Již během pár týdnů uvidíte velké pokroky.

Anna D.

Anna D.

Unverified reference

Paní Viktorie je skvělá, vždy si z našich hodin odnáším něco nového a na každou další hodinu se těším. Hodiny jsou moc zábavné, přesně zaměřeny na to, co právě potřebuji probrat. Paní Viktorie dokáže skvěle vystihnout v čem je potřeba se zlepšit a na to se následující hodinu zaměříme. Paní Viktorie má vždy připraveno nespočet různých cvičení, čímž se hodiny stávají zábavnějšími a člověk se opravdu nenudí ani minutu. Dále dokáže také výborně vysvětlit danou látku. Paní Viktorii bych doporučila všemi deseti.

Adéla K.

Adéla K.

Unverified reference

Na lekce s paní Viktorii se vždy těším, protože jsou pokaždé pečlivě připravené, zajímavé a přínosné. Viktorie je vstřícná a trpělivá. V lekcích, které máme přes Skype velmi efektivně klade důraz nejen na gramatiku a slovní zásobu, ale také na výslovnost a reálie. Viktorie umí vše skvěle vysvětlit a propojit, a co je nejdůležitější - dokáže vás pro ruštinu nadchnout.

Jakub A.

Jakub A.

Unverified reference

Paní S. bych doporučil jak každému začátečníkovi, tak i pokročilému, kdo se potřebuje připravit na státní zkoušky. Viktorie je schopná důkladně přizpůsobit lekce na míru studenta/ky, jasný výklad gramatiky je hned spojený s praktickými cvičeními a nechybí ani trénování výslovnosti a práce s psaním a pochopením textu. Nejvíce si oceňuji toho, že Viktorii na její výuce skutečně záleží, je trpělivá a její hodiny oplývají rozmanitostí. Je vždy dobře naladěna, časově je ochotná se přizpůsobit a má porozumění k pracovní vytíženosti studenta. Jsem naprosto spokojený.

Pavla M.

Pavla M.

Unverified reference

S paní Viktorií mám lekce přes Skype s tím, že jsem velmi časově vytížená a je mi vždy časově vycházeno vstříc, což je pro mě velké plus. Jsem úplný začátečník a vše je mi postupně vysvětlováno. Když něčemu nerozumím, je mi vysvětlena teorie a následně pochopení látky prozkoušíme na cvičeních, které mý paní Viktorie na každou hodinu připravené. Její přístup je profesionální a velmi milý. Paní Viktorii rozhodně doporučuji, je skvělý učitel a parťák pro studium nového jazyku.