Lenka K.

Lenka K.

Responds within 16 hrs, to 100% of messages
100% 16 hr
Accepts new students
Free trial lesson

Lenka K.

Accepts new students
Free trial lesson

Španělština s profi lektorkou

  • 5/5 (rated by 48 students)
  • 258 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  449 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 449 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References Photos & Certificates Blogs

Description

🙋‍♀️¡Hola hola! Nabízím profesionální výuku španělštiny pro malé i velké, jednotlivce i skupiny. Vystudovala jsem bilingvní česko-španělské gymnázium a poté psychologii přímo ve Španělsku. Nyní se věnuji poradenství a vyučuji ŠJ v jazykové škole i soukromě.
Na lekcích se mnou získáváte kromě znalostí i zdravé sebevědomí při používání jazyka v praxi. Často se dostaví výrazné zlepšení prospěchu, skvělé výsledky u maturit, na soutěžích nebo u jazykové zkoušky. Mám mezinárodně uznávaný certifikát DELE - úroveň C2 (expert) a připravuji uchazeče všech úrovní.
Vytvořila jsem vlastní hravou a zábavnou metodu výuky jazyků, která funguje u dětí i u dospělých. Studenti dělají rychlé pokroky a jazyky je baví🙂

👩‍🏫Jak výuka probíhá?
Každá lekce se odvíjí od Vašich aktuálních potřeb. Průběžně poskytuji zpětnou vazbu o pokrocích/nedostatcích. Odnášíte si užitečné tipy na interaktivní studijní materiály, hry popř. zápisky zhotovené přímo Vám na míru. Díky tomu se můžete k látce kdykoli v klidu vrátit a procvičovat si ji na kvalitních webech.

👍Pro nadšené studenty španělštiny jsem na Facebooku vytvořila skupinu Španělština s Lenkou, kde publikuji motivační a studijní materiály zdarma. Na stejnojmenném YouTube kanále najdete má výuková a hudební videa ;)

🧘‍♀️Zajímavosti
Jako psycholožka kromě výuky španělštiny nabízím v případě zájmu i lekce meditace, relaxačních a dechových technik pro zvládání stresu nejen při učení ;)
🥋🎵🌳Ve volném čase se věnuji bojovému umění, hraju na různé hudební nástroje a chodím do přírody.

Pokud máte zájem o spolupráci nebo dotaz, neváhejte se na mě obrátit.

❤️Těším se na Vás! Lenka Krejčí










Lesson types

Zkušební lekce

Poznejme se osobně na úvodní konzultaci zdarma. Pobavíme se o Vašich prioritách, cílech a motivaci, popř. si nastavíme formu výuky, která Vám bude nejvíce vyhovovat. Délka konzultace dle potřeby 5-15 minut.

Free / 15 min
Standardní lekce

Máte na svou španělštinu celou hodinu? Na lekci si popovídáme, naučíme se nová slovíčka a pořádně se pověnujeme gramatice :)

749 Kč / 60 min
Intenzivní 30-ti minutová lekce

Využijte svou schopnost soustředění na maximum! Půlhodinové lekce jsou velmi dynamické a obzvláště vhodné ke konverzaci. Budete se po nich cítit namotivovaně a svěže ;)

449 Kč / 30 min

References (26)

+ add reference
Jiří C.

Jiří C.

24 lessons taught

Chcete, aby Vaše dítě (nebo Vás) španělština opravdu bavila a těšilo se na ní? Nehledejte dál, jste v cíli :-) Nemá cenu psát, že Lenka je spolehlivá, dochvilná a vždy připravená, to bylo nošení sov do Atén. Na co bych ale rád upozornil, je šíře témat, která je Lenka schopná zajímavě podat a nenásilnou zábavnou formou je využít k výuce.

Jana P.

Jana P.

21 lessons taught

Lenka je úžasná paní učitelka. Milá, příjemná. Děti (14let) jsou nadšené. Má s nimi trpělivost. Hodiny jsou pro ně zábavné. Můžeme všem doporučit..

Moni S.

Moni S.

8 lessons taught

Profesionální přístup, skvělá komunikace a milé vystupování. Jsme rádi, že jsme měli při výběru lektorky na výuku španělštiny šťastnou ruku!:-)

Michaela T.

Michaela T.

8 lessons taught

Paní lektorka je člověk na pravém místě. Syn pod jejím trpělivým a důsledným vedením dělá skvělé pokroky a od začátku s ní velmi rád pracuje a zároveň ji však respektuje. Paní lektorka dokáže velmi citlivě vystihnout, jak studenta motivovat a jak nejlépe ho učit.

Petr B.

Petr B.

8 lessons taught

Skvělá domluva, sympatická slečna, vždy dobře připravena, synek dělá pokroky:-) Mohu vřele doporučit!

pictures and certificates

Blogs (1)

Inspirace: Jak dosáhnout velkých změn malými krůčky

Spousta skvělých nápadů, vizí a předsevzetí, ale dojem, že jejich realizace je někde v nedohlednu, nebo dokonce pocit beznaděje a pochyby o našich schopnostech uskutečňovat naše cíle a sny.&nbsp…