Adéla D.

Adéla D.

Responds on average within 1 hr
1 hr

Adéla D.

Jednorázové či stálé doučování matematiky a fyziky

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description References

Description

Ahoj, jsem studentka (22 let) a nyní se pohybuji v okolí Havířova nebo Brna.
S matematikou i fyzikou se setkávám již od základní školy - matematika mi nikdy nedělala problém, ale s fyzikou jsem bojovala. Až studium na vysoké škole (Biomedicínská technika) mi ukázalo, jak krásná může fyzika být. Proto tedy vím, jak chaotický může tento předmět být a také díky tomu nabízím doučování.
Mám zkušenosti jak s doučováním spolužáků na vysoké škole, tak s dětmi na základní škole.
Nabízím tedy doučování matematiky/ fyziky jak pro základní, tak pro střední i vysokou školu (včetně přípravy na přijímací zkoušky).

References (3)

+ add reference
Adam S.

Adam S.

Unverified reference

Super

Jana Š.

Jana Š.

Unverified reference

Adélka doučovala mou dceru Matematiku, připravovala ji na přijímací zkoušky na víceleté gymnázium. S jejím přístupem jsme byli všichni maximálně spokojeni. Je důsledná, na každou hodinu se pečlivě připravuje. Dokáže rychle rozpoznat, kde je "problém" a zaměří se na látku, kde je to nejvíce potřeba. V osobním jednání je příjemná a věcná, je na ni spoleh a hlavně, doučování ji baví. Vřele doporučuji využít její služby!

Lukáš N.

Lukáš N.

Unverified reference

Skvělá snaživá slečna ,která umí vysvětlit fyziku jako pohádku. Hodně mi pomohla s fyzikou ,která se probírala na strojní fakultě technické univerzity. Díky ní ,jsem úspěšně složil zkoušku, určitě doporučuji. :)