Cyril T.

Cyril T.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students

Cyril T.

Accepts new students

Online English with a Native Speaker

  • 3 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  500 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 500 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Som certifikovaný učiteľ angličtiny z USA. Mám diplom v komunikácii a tiež 8-ročné skúsenosti s učením AJ vo Švédsku a na Slovensku a doteraz mám iba pozitívne ohlasy. Pomáham študentom všetkých vekových kategórií zlepšiť sa v: gramatike, slovnej zásobe, výslovnosti a hlavne v konverzácii. Tiež mám skúsenosti s prípravou na maturity, pracovné pohovory ale aj prekonávaním najbežnejšieho problému študentov cudcieho jazyka, čím je strach z rozprávania.

Hoci po slovensky rozprávam iba trochu, vždy si so študentom nájdeme cestu ako sa dorozumieť. Učím všetky levely vrátane falošných začiatočníkov, tak ak máš záujem o hodinu, neváhaj ma kontaktovať. : )

Prvá skúšobná hodina (20 min) je zdarma.

Lesson types

Standardní lekce

500 Kč / 55 min

References (1)

+ add reference
Soňa V.

Soňa V.

Unverified reference

S výukou jsme začali před devíti měsíci, kdy jsem se jako stálý začátečník bála promluvit a moje gramatika i slovní zásoba měly velké mezery. Výuka probíhá na přátelské úrovni, díky čemu jsem od první hodiny ztratila obavy z kontaktu s rodilým mluvčím. Cyril ihned odhalil mé nedostatky, na které se zaměřil a s využitím více technik mě rychle posouvá vpřed. Na hodiny je vždy připraven, zadává domácí úkoly, volí individuální přístup. Je to profesionál, který ví, co dělá. Navíc lekce formou skypu mi šetří spoustu času. Pro mě zatím nejpřínosnější studium angličtiny, mohu jen doporučit!