Zdenka H.

Zdenka H.

Responds within 1 hr, to 60% of messages
60% 1 hr
Accepts new students

Zdenka H.

Accepts new students

Angličtina - snadno, srozumitelně a zábavně

  • Offers online lessons
  • From  360 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday
Price From 360 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday
Tutoring subjects:
Description Lesson types Answered questions

Description

Jmenuji se Zdenka a jako lektorka už učím 15 let, působím v jazykové škole, stejně jako na volné noze. Anglický jazyk mam vystudovany na vysoke škole v oborech Obecná angličtina a Podnikova anglictina (Business English).

Angličtina je mým hlavním oborem, ale zároveň i koníčkem. Učím všechny věkové kategorie. Mám zkušenosti s přípravou studentů na certifikáty, maturitu, přijímacky na skoly. Momentálně se hodně věnuji učení dětí na základní škole, kvůli velké poptávce. Mam zkušenosti i s dětmi a dospělými, kteri se potýkají s poruchami učení. Vyuku vzdy přizpůsobuji potřebám studentů, snažím se, aby byla výuka jednoduchá, ale zábavná a cílená na osvojení znalostí, nejen kvůli zkouškám, ale hlavně pro praktickou potřebu do života. English is easy 😉 a ja vám to dokážu!

Lesson types

Standardní lekce

360 Kč / 55 min

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Zdenka H.

Definoval jsem si správně vazbu ...At (in) back (front) of ...? Díky.

1. The kitchen is IN FRONT / BACK OF the house.= Kuchyň je před / za … = mimo rodinný dům, ale prý se to používá jen Am. angl. 2. The kitchen is IN THE FRONT / THE BACK OF the house.= Kuchyně je v popředí / vzadu někde v nějakém domečku o kterém mluvíme 3. The kitchen is AT THE FRONT / THE BACK OF…