Lucie M.

Lucie M.

Responds within 1 hr, to 90% of messages
90% 1 hr
Accepts new students

Lucie M.

Accepts new students

¡Aprende español!│Learn English!

  • Offers online lessons
  • From  500 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 500 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Holaa, jsem Luci.

Španělština mě velmi baví a snažím se o to, aby bavila i mé studenty. Ve svých hodinách nepracuji s žádnou učebnicí, materiály si vyrábím sama a studentům je posílám. Zaměřuji se na správnou gramatiku a na konverzaci. Studenty "nutím" co nejvíce mluvit o sobě, o svých zálibách a názorech. Po každé hodině studentům zašlu domácí úkol. Pro ty, kteří by se chtěli i dozvědět něco o Španělsku nebo státech jižní a střední Ameriky, kde se mluví španělsky, připravím hodiny tak, abychom se i o reáliích španělsky mluvících zemí něco dozvěděli.

Výjimkou je doučování španělštiny, kde hodinu přizpůsobím potřebám studenta a pojedeme podle učebnice, kterou používají v hodinách španělštiny.

Angličtinu učím/doučuji pouze začátečníky a mírně pokročilé. Rozumím anglické gramatice a těm, kterým dělá gramatika problém, ji dokáži vysvětlit tak, aby ji pochopili a naučili se časy přirozeně používat správně.

Lesson types

Standardní lekce

500 Kč / 55 min

References (5)

+ add reference
Věra B.

Věra B.

Unverified reference

Lucka je úžasný člověk. Vždy milá, usměvavá a hlavně trpělivá. Hodiny má perfektně připravené. Má vlastní studijní materiály a vše umí krásně a jednoduše vysvětlit. Díky Lucce mám pocit, že gramatice opravdu rozumím a umím ji správně používat. Během hodiny si hodně povídáme, což je podle mě ten nejlepší způsob, jak se naučit cizí jazyk. Pravidelně mi posílá spoustu zajímavých úkolů. Za mě jednoznačně nejlepší učitelka španělštiny, co znám a všem Lucku vřele doporučuji :-)

Iveta U.

Iveta U.

Unverified reference

S Luci už to táhnem druhý rok, teda syn, který má doučování. :) A moc si přejem, ať s námi Lucinka vydrží co nejdéle. :) Hodiny Lucka vede přátelsky, je vždy připravená, naslouchá požadavkům a synovi speciálně připravuje vlastní testy a pomůcky. Děkujeme moc a vřele doporučujeme. Iveta

Deleted-4beab8 D.

Account deleted

Unverified reference

Španělštinu jsem se začal učit v prosinci 2020 jako úplný začátečník. Lekce máme jednou týdně po Skypu a vždycky jsou super. Luci má hodiny pokaždé perfektně připravené. Naučil jsem se toho za necelý rok opravdu hodně, hodiny mě vždycky baví, takže hodiny španělštiny s Luci můžu určitě doporučit.

Markéta M.

Markéta M.

Unverified reference

Lucka je nejlepší učitelka španělštiny jakou jsem kdy měla, vždy je skvěle připravená, výuka je různorodá a vše umí srozumitelně vysvětlit. Umí rozhýbat konverzaci zajímavými otázkami. Hodiny s ní mě vždy moc bavily:)) Určitě doporučuji!

Filip K.

Filip K.

Unverified reference

S Luci jsem absolvoval a stále absolvuji hodiny španělštiny. Byl jsem uplný začátečník, tudíž se mnou musela mít hodně trpělivosti. Vždy mi vše vysvětluje srozumitelnou, zábavnou formou. Také oceňuji její spolehlivost, korektnost a flexibilitu. Vždy platí to na čem se domluvíme. Slečnu Luci doporučuji všemi deseti.

Answered questions (2)

This tutor has helped to answer these study questions

Lucie M.

chci pomáhat druhým žákům

Mohl by mně někdo z vás prosím poradit , jestli bych mohla se stát pomocnou rukou pro ty, co si chtějí zopakovat, zábavně procvičit a pokonverzovat v angličtině? bohužel jen jako kamarádka, jako starší sestra , která pomáhá mladším sourozencům. pedagog ani lektor asi ze mne nebude. Bohužel por mou…

Lucie M.

La Navidad - préterito imperfecto x PPS

Dobrý den, mohla bych poprosit o kontrolu krátkého textu. Psala jsem o tom, jak jsem strávila letošní Vánoce. Préterito imperfecto jsem použila v případě, že to tak probíhá každý rok (je to naše tradice) a préterito perfecto simple na události, které se odehrály pouze tyto Vánoce. Je to tak správně…