Eliška H.

Eliška H.

Responds within 48 hrs, to 100% of messages
100% 48 hr

Eliška H.

Zamilujte si angličtinu

Price From 450 Kč/hr
Preferred times: midday, evenings
Description Lesson types References Photos & Certificates Answered questions

Description

Doučováním angličtiny se zabývám již od roku 2015. Původně jsem učila jen sezóně, abych si přivydělala. Postupem času jsem se k lektorské činnosti stále více vracela, jak jsem na sobě zjišťovala co funguje a co naopak ne. Od roku 2020 vyučuji děti, maturanty, dospělé a firemní klienty profesionálně. Mám certifikát TEFL pro obecnou a obchodní angličtinu.

Svou výuku pojímám jako jazykový koučink, aby se výuka pro studenta stala motivující a rozvojovou aktivitou vhodnou pro život i pro osobní růst.
Aktuálně zejména připravuji studenty k maturitním zkouškám z angličtiny, vysokoškoláky nelingvistických oborů (kteří nemají dobrý jazykový základ) pomáhám připravit na semestrální zkoušky. Pomáhám dospělým věčným začátečníkům, aby se angličtiny přestali bát a využili ji pro kariérní posun i pro cestování.

Těším se na tebe/na Vás na lekcích. Nebojte, se studenty se pořád smějeme, i když se trápíme nad gramatikou a jinými záludnostmi.
S poptávkou se ozvěte na: info@eliscia.com.

Eliška


Lesson types

Standardní lekce

450 Kč / 55 min

References (1)

+ add reference
Františka F.

Františka F.

Unverified reference

Eliška doučuje moji dceru Anežku (16 let , SŠ užitého umění a designu Plzeň), již 2 roky. Nejprve jen angličtinu a později i češtinu a moc nám pomohla s přípravou na přijímací zkoušky. Od letošního roku doučuje i mého syna Jakuba (13 let, Masarykova ZŠ , 7. tř.) angličtinu. Výuka probíhala u nás doma, kam Eliška docházela a později i online. Pokud bylo potřeba hodiny jsme přeložili na jiný termín, který vyhovoval oběma stranám. Eliška měla vždy připravené materiály potřebné k výuce, která probíhá hodně formou hry, používá mimo učební pomůcky, což děti baví. Konverzace a poslech byli součástí každé hodiny. Děti si s Eliškou velice rozumí a jsem ráda, že jsou spokojené. Jejich úroveň jazyka se zlepšila a ve škole nemají problémy. Když je za dveřmi poslouchám, tak děti pohotově reagují na výuku. Františka F. (učitelka v ZUŠ Sokolovská 54, Plzeň)

pictures and certificates

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Eliška H.

Jaký je prosím rozdíl ve větách "I am going to the cinema tonight. + I will going to the cinema tonight." ?

Můj typ je že s WILL více zdůrazním co budu dělat večer ? (překlad: Dnes večer půjdu do kina)