Michal F.

Michal F.

Responds within 20 hrs, to 40% of messages
40% 20 hr

Michal F.

Reálné výsledky v reálném čase. Angličtina LOGICKY.

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description References

Description

Dobrý den.

Jsem učitelem anglického jazyka pro studenty zš, sš, vš a taktéž se zabývám výukou korporátních klientů. Mám více než 20 let zkušeností z anglicky mluvících zemí / Austrálie, UK, South Africa, Omán, etc./, kde jsem pracoval pro společnosti Kodak, Citibank a Occidental. Jsem držitelem certifikace ICFE, BEC, FCE, CAE. Soukromé výuce angličtiny se věnuji poslední 2 roky. Při výuce kladu důraz na pochopení logiky jazyka, což umožnuje studentům větší progres. Každý student je individualita a je nutné se tomuto přizpůsobit a nastavit studijní plán.
Věřím, že i Vás mohu posunout ve znalostech a používání anglického jazyka.

References (7)

+ add reference
Klára H.

Klára H.

Unverified reference

POZOR!!!! Pan Fremund je PODVODNÍK!!! Jde o rafinovaný (a jak jsem právě zjistila z další recenze, panem Fremundem opakovaně užívaný) způsob podvodu. U nás vypadal průběh velmi obdobně: Sháněla jsem doučování angličtiny pro syna. Naše představa byla hodina 2 x týdně. Po prvních třech hodinách nabídl synovi velmi výhodnou nabídku - intenzivní 40 hodinový kurz (frekvence 5 x týdně), kdy bude stát hodina poloviční cenu, neboť mu prý onemocněl jeden ze studentů, který byl na kurz přihlášený. Protože již kurz začíná, potřeboval platbu zaslat co nejrychleji. Na konci kurzu měly proběhnout zkoušky British Council. Platbu jsme odeslali, ale nedostali jsme žádný doklad. Ten nám zaslal až po naší opakované výzvě. Faktura byla vystavena na jméno - JUDr. Marcela Fremundová. Výuka započala a první týden se zdálo vše v pořádku, druhý týden už začaly hodiny ubývat a pan Fremund je rušil z nejrůznějších důvodů (dostal chřipku, vezl babičku do nemocnice, měl autonehodu, zůstal stát v zácpě, zapomněl na oslavu narozenin…). Postupně byly výmluvy stále nesmyslnější a my pochopili, že jsme naletěli podvodníkovi. Napsali jsme o vrácení peněz za chybějící hodiny (ze 40 hodin jich poskytl přesně polovinu). Na tuto zprávu již nereagoval, stejně jako na maily, telefon nezvedal.

Eliška D.

Eliška D.

Unverified reference

Doučování s p. Fremundem NEDOPORUČUJI (ne tak kvůli kvalitě výuky jako kvůli jeho komunikaci nebo spíš nekomunikaci). S doučováním jsme začali 14.10 2022. Po 3 (zaplacených) hodinách doučování mi p. Fremund řekl, že se mu cena doučování zlevňuje (údajně kvůli vysokému daňovému základu), pokud si předplatím 10 hodin (byl konec měsíce a pospíchal na zaplacení), což jsem tak udělala. Za více než 2 měsíce jsme z 10 předplacených hodin měly pouze 5, jelikož p. Fremund často přesunoval, rušil hodiny (z všemožných důvodů) a často, když jsme se domluvili na nějakém dni a čase, tak neměl ani tu slušnost SE MI OZVAT, tudíž hodina ani neproběhla. Přesuny nebo rušení hodin probíhalo často i v dohodnutý den, kdy jsem den a plány pochopitelně přizpůsobovala doučování. Před pár dny jsem už p. Fremundovi napsala sms, že chci vrátit peníze (po dohodnuté hodině, kdy se opět neozval), jelikož mi tento přístup nevyhovuje (za 3 měsíce, kdy jsem měla 5 + 3 hodiny si opravdu nemyslím, že touto rychlostí se mi zlepší moje AJ) a od té doby mi NEODPOVÍDÁ NA SMS ANI NEBERE TELEFON. Jednou mi hovor vzal, kdy jsem volala z cizího čísla a slíbil, že následující den pošle peníze. Žádné neposlal. APELUJI TEDY NA OSTATNÍ. DÁVEJTE SI POZOR.

Malý B.

Malý B.

Unverified reference

Určitě doporučuji. Už jsem nějaké učitele vystřídal a tady je to v pohodě. Zůstávám,dokud to se mnou vydrží...

Veronika K.

Veronika K.

Unverified reference

Už delší dobu jsem měla problémy s anglickým jazykem a naštěstí jsem dostala kontakt na pana Fremunda. Ze začátku jsem se bála že to bude jako ve škole a nic nepochopím. Naštěstí jsem po pár lekcí a individuálnímu přístupu zjistila že se můžu zlepšit a anglický jazyk naučit. Každá hodina mi opravdu pomáhá. Lekce s panem Fremundem doporučuji.

Zita V.

Zita V.

Unverified reference

V letošním roce jsem se rozhodla složit zkoušku C1 a sháněla někoho, kdo mě na ně připraví. Michal Fremund je skvělá volba. Konečně mě učení angličtiny dává smysl, mám jasno v jednotlivých časech a hlavně nebojím se mluvit. Navíc mají individuální hodiny i moje dcery (8 a 11 let). Angličtina je s panem Fremundem moc baví a těší se na každou lekci, po několika lekcích byly schopny jednoduché komunikace, ne pouze odříkávání slovíček jako ve škole. Velice si vážíme jeho přístupu, jednoduchého, logického vysvětlování a také zjištění, že naučit se anglicky není pod správným vedením taková dřina.-:) Pana Michala Fremunda vřele doporučuji - 31.01.2021