Hana K.

Mgr. Hana K.

Responds within 2 hrs, to 50% of messages
50% 2 hr

Hana K.

Angličtina, čínština, španělština a čeština pro cizince, více než 10 let zkušeností

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description References

Description

Dobrý den, jsem vystudovaná lektorka jazyků s více než desetiletou praxí. Nabízím soukromou i firemní výuku, několik let jsem pracovala i na gymnáziu, takže mám dost zkušeností i s maturitní přípravou. V současné době pracuji např. pro Vysokou školu báňskou (výuka zaměstnanců, včetně odborné angličtiny a jazykových konzultací ohledně odborných textů) a pro Ministerstvo vnitra (čínština).
Ráda učím studenty na všech úrovních, od úplných začátečníků po pokročilé. Hodiny se mnou jsou konverzačně zaměřené, cílem je, abyste se domluvil/a anglicky v situacích, ve kterých potřebujete. Samozřejmostí je spousta kvalitních materiálů i úkoly na doma.
Máte-li jakékoliv dotazy, prosím napište, ráda odpovím. Těším se na případnou spolupráci :)

I also have experience teaching Czech via English, Spanish or Chinese.

References (17)

+ add reference
Sarka T.

Sarka T.

Unverified reference

Hanka je příjemná a empatická učitelka, kterou mohu určitě doporučit, pokud se chcete jazyk naučit nebo se jen potřebujete zdokonalit. Je trpělivá a má ke svým žákům individuální přístup.

Veronika Z.

Veronika Z.

Unverified reference

Paní Hanka doučovala syna rok a půl. Byla jsem s jejím přístupem k výuce velmi spokojena. Je systematická, trpělivá a pečlivá. Díky jejím lekcím si syn zlepšil hodnocení o dva stupně. Mohu jí vřele doporučit.

Hana S.

Hana S.

Unverified reference

Paní Hanku můžu všem vřele doporučit. Ke každému přistupuje individuálně a vždy se snaží najít vhodný způsob výuky pro každého. Je velmi spolehlivá, trpělivá a milá. Hanka S.

Faisal S.

Faisal S.

Unverified reference

We agreed to start Czech lessons a week ago but two days before the starting date I was told she doesn't have time anymore since she got busy with something else. This is certainly not professional behavior and I hope she would ensure twice next time before committing with anyone.

Tutor's answer:

Hello Sir, thank you for your comment. While it is of course not professional to make an agreement and then cancel, we are not always in full control of our lives, however professional and helpful we wish to be. What you do not know is, right after I found out about the situation, i tried to contact several colleagues to find a replacement for you. What you also may not know (not that it is in any way relevant, but still), you are talking to a mother of two, working two jobs to be able to give a good life to her children. Just saying. Have a good day. If any of the colleagues in OV replies to me, I will be happy to recommend them.

Ramses H.

Ramses H.

Unverified reference

Tuve la oportunidad de ser alumno de Hanka, le agradezco su paciencia y profesionalidad. Enseñar idiomas no es fácil y el checo lo complica 1000 veces más pero, Hanka domina ese terreno muy bien. Gracias a ella en solo dos meses, ya puedo salir solo de mi casa y no parecer mudo 😃