Adam G.

Adam G.

Responds within 6 hrs, to 70% of messages
70% 6 hr
Description References

Description

Jsem studentem víceletého gymnázia v Praze, ale strávil jsem čtyři roky v anglicky mluvících zemích (1 rok v Anglii a 3 roky na Maltě), kde jsem chodil do britských škol. Má angličtiny je na úrovni rodilého mluvčího. Během výuky mohu svým žákům vysvětlovat gramatiku v anglickém i českém jazyce nebo pomoci s překladem do českého jazyka. Během výuky se snažím žáky podporovat, aby se nebáli komunikovat v cizím jazyce. Zároveň kladu velký důraz na gramatickou správnost a správnou výslovnost.
S výukou mám již letité zkušenosti a moji klienti jsou s výukou velmi spokojeni. Jsem schopen připravit žáky na maturitu, zkoušky Cambridge od úrovně A1 až po C1, děti na přijímací zkoušky na víceletá gymnázia nebo jazykové školy, děti na testy ve škole, ale také pouze konverzovat nebo vyučovat zábavnou formou.
Zároveň jsem schopen doučovat matematiku a český jazyk pro ZŠ nebo nižší gymnázium. Již jsem pár studentů úspěšně připravil na přijímací zkoušky na víceleté gymnázium či jsem jim pouze vysvětlil učivo, které probírali ve škole. Jsem také schopný připravit studenty na čtyřletá gymnázium či střední školu.
Časem a dnem se rád přizpůsobím.

References (2)

+ add reference
Martina K.

Martina K.

Unverified reference

Dobrý den, Musím říci,že tak nadaného ochotného mladého člověka jsem ještě nepotkal prostě Adam Guth je prostě pro nás bůh.Děkujeme

Andrea Š.

Andrea Š.

Unverified reference

Skvělá spolupráce s tīmto nadaným mladikem.Dceru to hodně baví a teší se na každou hodinu anglictiny.Vyučuje dokonce ještě lip,nez její p.ucitelka,jak sama rika a to je teda vazne dobrej:)