Sára V.

Sára V.

Responds within 3 hrs, to 80% of messages
80% 3 hr
Accepts new students
Free trial lesson

Sára V.

Accepts new students
Free trial lesson

Online lekce angličtiny

  • 5/5 (rated by 1 student)
Price From 400 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Tutoring subjects:
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Ahoj :) jmenuji se Sára a angličtinu učím už čtyři roky.

Získala jsem Cambridge certifikát C2 (rodilý mluvčí), absolvovala jazykový kurz na Maltě, vystudovala střední školu zaměřenou na cizí jazyky a studovala vysokou školu v angličtině.

Učím online - konverzaci s gramatikou, přípravu na maturitu i na certifikáty.

Zkušební lekce zdarma

Lesson types

Zkušební lekce

Free / 30 min
Standardní lekce

400 Kč / 55 min

References (4)

+ add reference
Lenka Z.

Lenka Z.

Unverified reference

Nemám slov, kterými bych vyjádřila dík. Neskutečně citlivý a osobní přístup při přípravě na zkoušky Cambridge. Syna lekce bavily a dostal takové rady a informace, že zkouška B2 vyšla! Bez Sáry by to takhle nedopadlo. Navíc si narychlo našla čas, ač toho měla moc. Všem vřele doporučuji. ♥️

Káťa K.

Káťa K.

Unverified reference

Moc Sáře děkuji za tu trpělivost, kterou se mnou má. Pomáhá mi zlepšit se v angličtině už téměř 3 roky a musím říct, že se jí daří. Má skvělý, individuální přístup a látku mi vždy skvěle vysvětlí. Ví, co říká a je s ní sranda. Na hodinách je vždy přátelská atmosféra a spolu s ní i úsměvavá Sára. Za mě velká spokojenost, moc doporučuji!

Helena K.

Helena K.

Unverified reference

Sára je profesionálka se skvělou angličtinou. Vždy v dobré náladě, usmívající se. Umí povzbudit, namotivovat, pochválit. V hodinách mluvíme především anglicky, pouze při vysvětlování gramatiky “přepneme” do češtiny. Sára lekce vždy přizpůsobí mě, mým potřebám a zájmům. Dříve jsem měla problém mluvit anglicky, bála jsem se chyb a neznalosti slovíček a dnes díky Sáře mluvím, i když vím, ze do dokonalosti mám ještě hodně daleko. Skvěle také je, že lekce jsou on-line v čase, který vyhovuje mě. Sáru rozhodně doporučuji, je úžasná.

Ivana V.

Ivana V.

Unverified reference

Se Sárou jsem moc spokojená, je to milá, empatická a vstřícná lektorka. Spolupracujeme spolu už rok a na naše hodiny se moc těším.

pictures and certificates