Olga V.

Olga V.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr

Olga V.

Pohodová a komunikativní angličtina po Skypu

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Preferred times: mornings, midday, evenings

Description

Dobrý den, jmenuji se Olga, jsem lektorkou anglického jazyka a moje práce je zároveň i mým koníčkem. Vystudovala jsem pedagogické lyceum, jsem držitelkou certifikátů FCE, CAE a TEFL, přes rok jsem žila a pracovala ve Velké Británii. Výuce jazyků se věnuji více než čtyři roky.

Lekce vždy maximálně přizpůsobím vašim individuálním potřebám a přáním. Zaměříme se přesně na to, co vám dělá problémy, ale také na témata, která vás zajímají a která jsou užitečná právě pro vás. Upřednostňuji deduktivní metodu - studentům pomáhám, aby gramatická pravidla objevili a pochopili sami. Tím způsobem si je totiž člověk zapamatuje nejlépe. V hodinách ráda používám autentické a interaktivní materiály a největší důraz kladu na komunikaci. Dlouhé přednášky nebo nudné biflování u mě tedy opravdu nečekejte! :)

První ukázková lekce je zdarma a trvá 30 minut. Při této lekci si řekneme, z jakého důvodu se chcete učit angličtinu, na co se chcete zaměřit a co je vaším cílem. Také při lekci zjistím vaši jazykovou úroveň, abych tomu mohla přizpůsobit další hodiny.

Lekce probíhají online přes Skype, pokud upřednostňujete jiný program, dejte mi prosím vědět.

Ceník:
První ukázková lekce ZDARMA
lekce 55 minut - 350 Kč

Budu se těšit na Skypu! :)

pictures and certificates