Lukáš K.

Lukáš K.

Responds within 11 hrs, to 29% of messages
29% 11 hr

Lukáš K.

Doučování doopravdy funkční formou

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Answered questions

Description

Jsem student VŠ ekonomického zaměření s nadšením pro informační technologie. Pocházím z učitelské rodiny a po celou dobu mého dosavadního studia se snažím analyzovat studijní systém v ČR a přemýšlet nad nejefektivnější formou výuky. Nejdůležitější není se učit, ale naučit se učit :)

Preferuji spíše dlouhodobou spolupráci, protože pouze tak je možné dosáhnout optimálních výsledků. Z toho důvodu se i cena za dlouhodobé doučování pohybuje v nižších relacích, než jednorázové lekce. Platbu za lekci požaduji předem, alespoň ve formě screenshotu z online bankovnictví.

Praha a okolí je možné přijet přímo k Vám, ovšem je nutné počítat ještě s navýšením ceny o náklady na dopravu. V současné situaci COVID-19 stále kontaktní lekce poskytuji, ovšem online verzi 100% preferuji, je možné se domluvit na lekci zde/skype/discord/meets/teams, popřípadě jiné na domluvě.

Answered questions (6)

This tutor has helped to answer these study questions

Lukáš K.

Dotaz - není zde fórum, tak tady

Zdravím všechny, bohužel tady není žádné fórum, tak píšu sem, jen ze zajímavosti by mě zajímalo: - když odpovíte lidem na poptávku na doučko, kolik z nich vám reálně odpoví zpět? - kolik z nich zprávu vůbec zobrazí? Díky! :)

Lukáš K.

řešeni slovních uloh rovnicemi

Prosím pomůžete at vím jak na to ?

Lukáš K.

litry

V lahvi je 1,5 l vody. kolik sklenic 2 dcl lze naplnit 6 takovÝch lahví ?